Alilauro

Alilauro on pitkäaikainen italialainen laivayhtiö perustuu lahden Napoli, joka tarjoaa reiteillä Napoli, Sorrento niemimaa, Eolian saariston ja kaunis Caprin ja Ischian Tyrrhenan-.

Vuonna 1944, Agostino Lauro purjehti Ischian Capriin hänen mainittu alus "Freccia del Golfo", joka sitten perustettiin turisti reitti kahden upeita saaria. Kaksikymmentäkaksi vuotta myöhemmin, hän laajensi laivastoaan hankkimalla kolme pientä kantosiipialusta ja nykyään Alilauro sijaitsee yli kolmekymmentä lauttoja.

Nyt ajaa Agostino poika, Salvatore, Alilauro on sittemmin tullut holdingyhtiö yli viisisataa työntekijää ja yhteistyökumppaneitaan, kuljettaa yli kolme miljoonaa matkustajaa vuosittain.

Heidän laivasto koostuu suuri katamaraani, monohulls ja moderni kantosiipialukset, jotka ovat jalka matkustajia vain, jossa on ilmainen Wi-Fi käytettävissä kyytiin "Celestina Lauro". Jokainen lautta mukana suuria oleskelutilat, liian, jolloin voit purjehtia sekä mukavuutta ja tyyliä koko yksi Italian kauneimpia alueita.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Alilauro -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin. Vertaa ennen varaamista Alilauro -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Alilauro kaikki reitit