Civitavecchia satamaan Barcelona lautta

Rooma ja Espanja yhdistyvät reitillä Civitavecchia Barcelona. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Grimaldi Lines. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 20 tuntia.

Civitavecchia Barcelona matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Civitavecchia - Barcelona lauttaoperaattorit

 • Grimaldi Lines
  • 6 lähtöä viikoittain 20 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Civitavecchia Barcelona hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Civitavecchia Barcelona on auto ja 2 matkustajaa.

Civitavecchia Barcelona lautta arvostelut

 • "Grimaldi Civitavecchia/Barcelona 23/05"

  Purjehdus kaksi tuntia myöhässä, henkilökunta ei antanut mitään informaatiota mistä tämä johtui tai milloin lautan odotettiin saapuvan satamaan. Filippiiniläinen miehistö oli ystävällinen, avulias ja kohtelias. Lautta ja hytti olivat puhtaita, ja palveluja oli paljon (vaikka ei elokuvateatteria minkä pitäisi olla ilmiselvä palvelu), a la carte ravintolan ruoka oli keskinkertaista, ja kaikki juomat ja ruoat olivat melko kalliita.

  'David Reid' matkusti Civitavecchia Barcelona operaattorilla Grimaldi Lines aluksella Cruise Barcelona

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Välimeren läpi Roomasta Barcelonaan"

  Hyvä matka, mutta muutama huomio. Laiva on suunnattu lähinnä rekkakuskeille ja liikematkustajille, siellä on paljon kahviloita ja ravintoloita mutta ei oikein mitään perhematkustajille suunnattua. Vain yksi pieni leikkialue nuorille lapsille. Siellä oli pelihalli vanhemmille lapsille mutta se oli pois käytöstä suurimman osan matkasta. Kannen uima-allas oli myös suljettu. Yksi huono puoli oli, kun laiva oli myöhässä ja meidät häädettiin ulos hyteistä kaksi tuntia ennen satamaan saapumista jotta siivoojat voisivat aloittaa työnsä ajoissa. Matkustajia ei ajateltu lainkaan, se oli huono lopetus risteilyllemme.

  'Roger' matkusti Civitavecchia Barcelona operaattorilla Grimaldi Lines aluksella Cruise Roma

  Lue lisää Näytä vähemmän

Civitavecchia opas

Civitavecchia ("vanha kaupunki") on kaupunki joka sijaitsee Rooman maakunnassa Lazion alueella Keski-Italiassa. Kaupungissa on satamaportti, joka sijaitsee Tyrrhenanmerellä ja sijaitsee noin 80 km luoteeseen Roomasta. Civitavecchian arkeologinen museo sijaitsee 1700–luvulla rakennetussa rakennuksessa, joka kuului Clemente XIII:lle, ja joka rakennettiin paavin varuskunnan päämajaksi. Museossa on arkeologisia löydöksiä Centumcellaen (muinainen Civitavecchian nimi) kaupungista ja sen lähiympäristöstä. Toinen mielenkiintoinen nähtävyys kaupungissa, Civitavecchia npääaukiolla, on San Fransiskus Assisilaiselle omistettu katedraali, joka on rakennettu jo olemassa olleen kirkon päälle ja jotka fransiskaanimunkki-isät rakennettuvat paavi Paul V:n toimiluvalla vuonna 1610.
Satama muodostuu kahdesta laiturista ja aallonmurtajasta, jolla on majakka. Civitavecchiasta voit ottaa lautan GNV:llä joihinkin Välimeren kauneimmista kohteista. Kohteisiin kuuluu muun muassa Sisiila, Sardinia ja Tunisia.

Barcelona opas

Espanjan kaupunki Barcelona sijaitsee rannikolla jokien Llobregat ja River Besos välissä ja rajautuu lännessä Serra de Collserolan vuoristoon. Barcelona on Katalonian itsehallintoalueen pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen. Se perustettiin roomalaiseksi kaupungiksi, keskiajalla Barcelonasta tuli Barcelonan maakunnan pääkaupunki. Kun se sulautui Aragonian kuningaskuntaan, Barcelona oli edelleen tärkeä kaupunki Aragonian kuningaskunnassa. Barcelonalla on rikas kulttuuriperintö ja se on nykyään tärkeä kulttuurinen keskus ja merkittävä matkailukohde. Erityisen tunnettu se on Antoni Gaudínja Lluís Domènech i Montanerin arkkitehtuuritöistä jotka on nimetty UNESCOn maailmanperintökohteiksi.

Barcelonassa on monia museoita, jotka kattavat eri alueita ja aikakausia. The National Museum of Art of Catalonia sisältää tunnettuja kokoelmia taiteen helmiä kun taas Barcelonan nykytaiteen museo keskittyy 1945 jälkeiseen katalaanin ja espanjan taiteeseen. Fundació Joan Miró, Picasso-museo ja Fundació Antoni Tàpies pitävät tärkeitä kokoelmia näistä maailmankuuluista taiteilijoista sekä Can Framis museo, joka keskittyy 1960 jälkeiseen katalaanitaiteeseen Fundació Vila Casas.

Barcelona on merkittävä lauttaterminaali reiteille Mallorcaan, Genovaan, Ibizaan ja Marokkoon (Tangier Med). Lauttojen ja risteilyalusten terminaalit sijaitsevat lähellä kaupungin keskustaa, satama alkaa heti Las Ramblasin päädystä.