Dublin satamaan Cherbourg lautta

Irlanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Dublin Cherbourg. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Irish Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 19 tuntia.

Dublin Cherbourg matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Dublin satamaan Cherbourg lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Irlanti - Ranska lautat sivullamme.

Dublin - Cherbourg lauttaoperaattorit

  • Irish Ferries
    • 1 lähtö viikoittain 19 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Dublin Cherbourg hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Dublin Cherbourg on auto ja 2 matkustajaa.

Dublin opas

Dublinin kaupunki on Irlannin suurin kaupunki ja pääkaupunki ja se sijaitsee Leinsterin maakunnassa itärannikolla Liffey-joen suulla. Kaupungin juuret voidaan jäljittää viikinkiajalle, mutta se alkoi laajentua nopeasti 1600–luvulla. Kaupunki vetää miljoonia matkustajia vuosittain. Yksi vanhimmista rakennuksista on Dublinin linna, joka oli perustettiin vuonna 1204 pian Normanin hyökkäyksen jälkeen. Monet turistit käyvät myös Trinity Collegessa nähdäkseen Kellsin kirjan, joka on Irlannin munkkien tekemä kuvitettu käsikirjoitus noin vuodelta 800. Ha'pennyn silta, vanha rautainen kävelysilta Liffey-joen yli, on yksi valokuvatuin nähtävyys Dublinissa, ja sitä pidetään yhtenä Dublinin tunnetuimmista maamerkeistä.

Dublinin satama on Irlannin vilkkain matkustajasatama, se palvelee vuodessa 1,5 miljoonaa matkustajaa matkalla Iso-Britanniaan ja Eurooppaan. Satamassa on kolme terminaalia ja se sijaitsee Liffey-joen suulla, joka on alle 3 km: n päässä kaupungin keskustasta.

Cherbourg opas

Cherbourg sijaitsee Cotentin niemimaan pohjoiskärjessä Manchen alueella Normandian Ranskassa. Se tunnetaan parhaiten satamakaupunkina ja saapumispisteenä Cross Channel lautiolle Britanniasta. Vierailu Cherbourgiin on aloitettava yhdestä kaupungin arvostetuimmista kulttuurilaitoksista, T. Henryn (1776-1836)museosta. Museo on perustettu vuonna 1831, yli 160:n Henryn (Royal museoiden komissaari) maalauksen lahjoituksella, ja nykyään kokoelmassa on 300 Ranskan, Italian ja Hollannin taiteilijioden maalauksia keskiajalta nykypäivään. Näihin kuuluu muunmuassa Murrillon "Ascent Golgatalle" (1618-1682); Filippino Lippin kiistanalainen "Kristus kuoli" (1457-1504); Beato Angelico (1395 -1455) "Conversion of St. Augustine," ja sen jälkeen erittäin vaikuttava kokoelma JF Milletin (1814-1875) teoksia. Toinen näkemisen arvoinen nähtävyys on Abbey du Voeu, jonka perusti Matilda (1080-1118), Henry I:n (1068 ca-1135) vaimo vuonna 1145. Se on omistettu Neitsyelle. Kirkko vihittiin käyttöön vuonna 1181, Henry II:n (1133-1189) ja Eleanor Aquitaine (1122-1204) vallan aikana, jotka olivat läsnä tilaisuudessa. Valitettavasti vuosisatojen saatossa se on vaurioitunut pahoin.

Lautalla pääsee Pooleen, Portsmouthiin ja Rosslareen kaupungin satamasta.