Elb Link

Elb-Link tarjoaa päivittäin lauttareittejä yli Elb-joen kaupunkien välissä Cuxhaven ja Brunsbüttelin Pohjois-Saksassa, joka sijaitsee Länsi suun Kielin kanavan, vilkkain keinotekoinen vesiväylä maailmassa.

Elb Link perustettiin vuonna 2015 ja, kuten hiljattain perustettu yritys, ne tarjoavat innovatiivisia ja moderni palvelu, kehuskelevan laivaston kaksipäinen lautat ja kiinteä, päivittäinen lähtö aikataulu. Yhtiön päätavoitteena oli saada aikaan uusi väliseen liikenteeseen Niedersachsenin ja Schleswig-Holstein, jossa lautat riittävän suuria autoja, campervans ja asuntovaunut. Tämä tarkoittaa, että voit nyt purjehtia päässä suositusta merenrantalomakeskuksessa Cuxhaven on Brunsbüttelin vain 80 minuuttia, kun taas matkustaa tie, joka vie paljon kauemmin.

Aikana risteily Elb-Link, voit nauttia upea merinäköala niiden tilava ulkona kannet, rentoutua kahvilounge ja ruokailla huippulaatua ravintola, joten voit olla varma matkaa tulee mahdollisimman miellyttävä.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Elb Link -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Elb Link -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Elb Linkiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Elb Link reitit ja satamat

Operaattorin Elb Link kaikki reitit