Forio satamaan Napoli lautta

Napolinlahti ja Italia yhdistyvät reitillä Forio Napoli. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Alilauro. Reittiä kuljetaan jopa 42 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 20 minuuttia.

Forio Napoli matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Forio - Napoli lauttaoperaattorit

  • Alilauro
    • 6 lähtöä päivittäin 1 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Forio Napoli hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Napoli opas

Napoli on Etelä-Italian suurin kaupunki ja yksi kauneimmista, erityisesti ympäri Napolinlahtea. Tämän Campanian rönsyilevän pääkaupungin perusti kreikkalaiset ja myöhemmin sitä laajensi roomalaiset, minkä seurauksena on rikas historia ja upea arkkitehtuuri. Napolin toisella puolella on Mount Vesuvius ja lähellä lahtea ovat saaret Capri, Ischia ja Procida, jonne kaikkiin pääsee kätevästi päiväretkille. Pompeji ja Herculaneum ovat täynnä joitakin mielenkiintoisimpia ja paljastavampia roomalaisraunioita Italiassa, jotka Vesuvius tuhosi purkauduttuaan lähes 2000 vuotta sitten.

Napolin keskusta on kompakti ja täynnä grand palatseja, vaikuttava kirkkoja, luostareita, linnoja ja muita upeita rakennuksia. Erityisen kiinnostavia ovat myös Duomo, muinainen katedraali, joka rakennettiin vuosina 1294 ja 1323; Palazzo Reale (kuninkaallinen palatsi), loistava esimerkki ihanasta italialaisesta arkkitehtuurista, joka löytyy tästä historiallisesta kaupungista;Teatro San Carlo, Opera teatteri, jolla on ainutlaatuinen tausta, joka voidaan poistaa paljastaen Palazzo Realen puutarhat; Museo Archeologico Nazionale (Kansallinen arkeologinen museo), joka on täynnä joitakin erittäin kattavia kokoelmia Italiassa; ja Napoli Sotterranea, kiehtova sarja maanalaisia tunneleita, kulkureittejä, portaikkoja, huoneita ja halleja, aivan Napolin sydämessä.