Ginostra satamaan Vulcano lautta

Eoliset saaret ja Eoliset saaret yhdistyvät reitillä Ginostra Vulcano, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 10 minuuttia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 h 5 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 32 ylitystä viikko reitillä Ginostra Vulcano kohteiden Eoliset saaret ja Eoliset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ginostra - Vulcano lauttaoperaattorit

  • Liberty Lines
    • 4 lähtöä päivittäin 1 h 10 min
    • Etsi hinta
  • Siremar
    • 4 lähtöä viikoittain 3 h 5 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Ginostra Vulcano hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Vulcano opas

Pieni Italian saari Vulcano sijaitsee Tyrrhenanmerellä ja on noin 25 km päässä Sisilian saaren rannikolta. Se on eteläisin kahdeksasta saaresta, jotka muodostavat Aeolian saariryhmän. Saarella on useita tulivuorikeskuksia, joihin kuuluu yksi neljästä on aktiivisesta meren päällisestä tulivuoresta Italiassa. Tuorein vulkaaninen toiminta saarella oli Gran Craterssae Fossa Conen yläreunassa, jossa kartio on kasvanut Lentia Calderassa keskellä saarta, ja jossa on ollut noin 9 suurta purkausta viime 6000 vuoden ajan. Kuitenkin, Fossa Conen purkauksen jälkeen vuosien 1888 ja 1890 välillä, saarella on ollut hiljaista. Rohkeat vierailijat voivat kävellä tulivuoren kraatterille, jossa voi tarkkailla savun tuloa ulos maasta! Tulivuoren lisäksi saari on suosittu turistien keskuudessa koska siellä on kuumia lähteitä, jotka ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä saaren satamasta.