Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci kuljettaa autoja ja matkustajia Välimerellä Italian, Espanjan, Tunisian, Ranskan, Marokon sekä Sisilian ja Sardinian saarten välillä.

Vuonna 1992 ensimmäisellä Majestic-laivallaan aloittanut Grandi Navi Veloci tunnetaan korkealuokkaisista laivoistaan, jotka kaikki ovat saaneet tittelin Cruise Ferry - merkki laivasta, joka yhdistää autolautan ja tyypillisen risteilyaluksen palvelut.

Grandi Navi Velocin joka vuosia valitsevat miljoonat matkustajat ovat paras todiste GNV:n lauttojen erinomaisuudesta. Tilojen design ja mukavuus, huomaavainen palvelu ympärivuorokautisesta palvelutiskistä erityiseen lasten omaan henkilökuntaan ja lukuisat risteilyjen tarjoamat nähtävyydet tekevät Grandi Navi Velocilla matkustamisesta ainutlaatuisen kokemuksen.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Grandi Navi Velociin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Grandi Navi Veloci kaikki reitit

Grandi Navi Veloci asiakasarviot

 • "Melko hyvä"

  Kuljen tällä lautalla säännöllisesti mutta henkilökunta on todella töykeä. Laiva on puhdas mutta ruoat ja juomat erittäin kalliita.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Grandi Navi Veloci aluksella La Suprema

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Grfand Navi Veloci Splenddi"

  Laivan hyttitilat olivat erinomaiset, puhtaat ja siistit. Henkilökunta oli todella avulias lähtöselvityksessä, mutta itsepalvelualueen ovimies oli töykein mies jonka olen koskaan tavannut. Kielimuuri aiheutti pientä hämmennystä lähtiessämme laivalta Barcelonassa. Mutta kaikenkaikkiaan nautimme matkasta.

  'Bruce' matkusti operaattorilla Grandi Navi Veloci aluksella Splendid

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Setestä Barcelonaan lautalla"

  Vaikka nopea juna yhdistää etelä-Ranskan ja Barcelonan, päätimme kokeilla lauttaa sen sijasta, ihan vain kokemuksen vuoksi.Kokonaisuudessaan matka ja hytti olivat tyydyttäviä, eivät mahtavia, mutta matka olikin lyhyt. Sanoisin että se ei ollut paha kokemus ollenkaan (sillä tämä ei ollut risteilyalus). Hauskaa oli, että me kolme olimme ainoat jotka menimme Setestä Barcelonaan, kun kaikki muut matkustajat menivät Tangieriin. Tuntui hyvin oudolta kun olimme ainoat jotka poistuivat lautalta.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Grandi Navi Veloci aluksella Majestic

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Fantastinen"

  Tämä oli upean miellyttävä ja rentouttava kokemus. Hienot tilat, mahtavat palvelut!

  'Sandra' matkusti operaattorilla Grandi Navi Veloci aluksella SNAV Lazio

  Lue lisää Näytä vähemmän