Igoumenitsa satamaan Brindisi lautta

Kreikka ja Italia yhdistyvät reitillä Igoumenitsa Brindisi, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Grimaldi Lines reitti kulkee jopa 10 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 8 tuntia samalla kun European Seaways reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 10 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 15 ylitystä viikko reitillä Igoumenitsa Brindisi kohteiden Kreikka ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Igoumenitsa satamaan Brindisi lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Italia lautat sivullamme.

Igoumenitsa - Brindisi lauttaoperaattorit

 • Grimaldi Lines
  • 10 lähtöä viikoittain 8 h
  • Etsi hinta
 • European Seaways
  • 5 lähtöä viikoittain 10 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Igoumenitsa Brindisi hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Igoumenitsa Brindisi on auto ja 2 matkustajaa.

Igoumenitsa Brindisi lautta arvostelut

 • "Grimaldi"

  Meillä oli hyvä kokemus henkilökunnan kanssa Patrasissa. Olimme varanneet väärän lipun ja se muutettiin uuteen, vaikka laiva oli jo lähtenyt. Mutta laiva ja sen henkilökunta ei ollut ok. Ensiksikin - laiva oli erittäin likainen. Et voinut koskea portaiden kahvoihin sillä ne olivat niin rasvaisia. Aurinkokansi oli täynnä roskia. Se tarvitsi perusteellisen puhdistuksen. Sinun täytyy pyytää henkilökuntaa lisäämään vessapaperia wc:hin - vaikeaa, kun istut siellä jo. Pyysimme aurinkokannen henkilökuntaa toimittamaan lisää aurinkotuoleja, jotka näimme lukitulla alueella. Hän sanoi, että tämä ei ollut hänen työnsä. Kun saavuimme kysyimme jos voisimme saada nukkumahytin. Ei, ne oli varattu. Laivalla ei kuitenkaan ollut monia ihmisiä. Baaria hoidettiin hyvin. Mutta pahinta oli siivouksen puute.

  'Kirsten Henriksen' matkusti Igoumenitsa Brindisi operaattorilla Grimaldi Lines aluksella Catania

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Arvioni"

  Henkilökunta puhui vain vähän englantia joten heidän kanssa oli vaikea kommunikoida. Vessat olivat pelkkää sotkua, ja matka kesti 3 tuntia kauemmin kuin sen piti.

  'Cristian' matkusti Igoumenitsa Brindisi operaattorilla Grimaldi Lines aluksella Catania

  Lue lisää Näytä vähemmän

Igoumenitsa opas

Igoumenitsa on kaupunki joka sijaitsee Luoteis-Kreikassa ja se on Thesprotian alueen pääkaupunki. Kaupunki on Igoumenitsan lahdella ja sitä ympäröi mäntyiset kukkulat ja upea vuorivaahterainen rannikko. Igoumenitsa toimii linkkinä Italian ja Kreikan välillä, ja tämä seikka perinteisesti houkuttelee useita turisteja. Kaupungista monet matkailijat saavat mahdollisuuden vierailla Korfun saarella, sekä vierailla Pääsiäissaareen nähtävyyksillä ja muissa mielenkiintoisissa paikoissa. Igoumenitsa toimii lähtökohtana monille retkireiteille, mutta itse kaupungissa on paljon tekemistä ja nähtävää koko perheelle.

Kaupungin suurimmat kadut reunustavat kauniita kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Useimmissa ravintoloissa on terassi jolla voi nauttia lounaasta tai illallisesta seuraten samalla maailman menoa.

Kaupungin satamasta lautat kulkevat Barien, Brindisien, Ravennaan, Triesteen, Venetsiaan, Kerkyraan, Lefkimiin ja Paxiin.

Brindisi opas

Italian satamakaupunki Brindisi sijaitsee Adrianmeren rannikolla Apulian alueella. Kuten monet muutkin kaupungit Pugliassa Adrianmeren rannikolla, Brindisin historia liittyy erottamattomasti meren toisella puolella sijaitseviin maihin. Sen suuren luonnollisen sataman ansiosta kaupunki on aina ollut, ja on edelleen, yksi Italian tärkeimmistä satamista. Nykyään se on merkittävä lähtöpiste autolautoille päämääränään Kreikka ja Balkania, mutta Kreikan aikana ja erityisesti Rooman aikoina ja keskiajalla, se palveli myös muita tarkoituksia. Brindisissä on monia asioita tehdä ja nähdä, mukaanlukien Castello Svevo (tai linna Grande) ja Aragonese Castle. Ensimmäisen rakensi keisari Fredrik II ja sillä on massiiviset neliönmuotoiset tornit. Jälkimmäinen rakennettiin kuningas Ferdinand I Napolin aikana 1400–luvun lopussa S. Andrean saarelle joka on kaupungin satamaan päin.

Kaupungin satamasta lähtee laivoja kohteisiin, kuten Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos ja Patras.