Lampedusa satamaan Linosa lautta

Pelagiset saaret ja Pelagiset saaret yhdistyvät reitillä Lampedusa Linosa, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines reitti kulkee jopa 16 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 22 ylitystä viikko reitillä Lampedusa Linosa kohteiden Pelagiset saaret ja Pelagiset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lampedusa - Linosa lauttaoperaattorit

  • Liberty Lines
    • 16 lähtöä viikoittain 1 h
    • Etsi hinta
  • Siremar
    • 6 lähtöä viikoittain 2 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Lampedusa Linosa hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Lampedusa Linosa on auto ja 1 matkustaja.

Lampedusa opas

Lampedusa on suurin Italian Pelagie-saarista Välimerellä ja se on eteläisin osa Italiaa. Saari on noin 115 km päässä Tunisian rannikolta, 175 km Sisiliasta ja 175 km päässä Maltan saarelta. Saaren tärkein teollisuusuus, lukuunottamatta matkailua, on kalastus ja maatalous. Lampedusalla on hyvin rikas kulttuuri ja historiallinen menneisyys, sillä vuosisatojen aikana sitä on asuttunut paljon eri kansallisuuksia ja heimoja kuten roomalaiset, arabit ja kreikkalaiset. Saaren rakennuksissa, kulttuurissa ja arkkitehtuurissa on edelleen vaikutteita kaikista näistä eri asukkaista vuosisatoja sitten. Lampedusa on hyvin rauhallinen saari ja parasta on yksinkertaisesti nauttia luonnon kauneudesta saarella. Useimmat matkailiajt tulevat saarelle vierailemaan kauniilla rannoilla, viettämään aikaa rentoutuen auringossa ja uiden viileässä, kirkkaassa vedessä.

Lauttayhteys yhdistää saaren Porto Empedocleen, lähellä Agrigentoa, Sisiliaan.

Linosa opas

Italian saari Linosa on yksi Pelagisista saarista, saariryhmä joka sijaitsee Sisilian eteläpuolella. Linosa on noin 120 km länteen Gozosta, Maltalta, 120 km kaakkoon Pantelleriasta, 163 km etelään Sisiliasta ja 165 km itään Cape Mahidasta Tunisiasta. Linosan lähin maa on Lampedusan saari, joka on 43 km etelään. Linosalla (ja muut Pelagiset saaret) viehättää sen kaunis rannikko ja poikkeukselliset sukeltamismahdollisuudet kristallinkirkkaassa vesissä. Saari on vain noin 5 km2 kooltaan, ja siksi sitä ei kestä kauan tutkia. Saaren maisemat sijaitsevat kaukana rannasta jota hallitsee tulivuoret ja alueen vulkaaninen kivi. Tärkeimmät paikat joissa kannattaa vierailla ovat "Scoglio del lampione," "Cala potsolaania di Ponente", ja "Punta Beppe Tuccio", jossa sukeltaminen on mahdollista "Faraglionin" itärannikolla ja "Cala dei Fili" ja sen valkoinen meren hiekka.