Italia

Kuinka varaat lautan maasta Italia maahan Kefalonia

Maan Italia ja Kefalonia välillä on 2 lauttareittiä, yhteensä 3 lauttavuoroa viikossa. European Seaways operoi 1 reitti, Brindisi - Sami joka kulkee Kerran viikoittain. Ventouris Ferries operoi 1 reitti, Bari - Sami joka kulkee Kerran viikoittain. Red Star Ferries operoi 1 reitti, Brindisi - Sami joka kulkee Kerran viikoittain.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme teitä etsimään ylityksiä hakukoneellamme maasta Italia maahan Kefalonia saadaksesi ajankohtaista tietoa.

Italia Kefalonia lauttakartta

Click for map

Italia - Kefalonia lautat

Tietoa maasta Italia:

Italia on kaikista Euroopan maista kenties vaikeimmin luokiteltava. Se on moderni teollisuusmaa. Se on tyylin edelläkävijä, sen suunnittelijat määrittelevät jokaisen kauden muodin. Mutta yhtä lailla se on myös Välimeren maa kaikkine mausteineen. Italialaiset ovat erittäin perhekeskeisiä ja pistävät paljon painoa katolisen kirkon perinteille ja rituaaleille. Nuorten keskuudessa kasvavasta skeptismistä huolimatta kirkko edelleen hallitsee ihmisten elämää hyvin näkyästi.
Italiasta tuli yhtenäinen valtio vasta 1861, mistä johtuen italialaiset ovat usein uskollisempia kotiseutuaan kuin koko maata kohtaan. Tämä näkyy erilaisissa keittiöissä, murteissa, maisemissa ja usein vaihtelevassa elintasossa. Ei tietenkään sovi myöskään unohtaa maan kulttuuriperintöä – yksin Toscanassa on enemmän historiallisiksi muistomerkeiksi määriteltyjä kohteita kuin millään muulla maalla koko maailmassa; ympäri maata ja erityisesti tietysti itse Roomasta löytyy huomattavia Rooman valtakunnan jäänteitä ja jokaisella seudulla on oma osansa taideperinnössä, jota pidetään yleisesti yhtenä maailman rikkaimmista.