Milazzo satamaan Rinella lautta

Sisilia ja Eoliset saaret yhdistyvät reitillä Milazzo Rinella, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 40 minuuttia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 3 h 5 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 49 ylitystä viikko reitillä Milazzo Rinella kohteiden Sisilia ja Eoliset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Reitti- ja satamatiedot

Milazzo - Rinella lauttaoperaattorit

  • Liberty Lines
    • 4 lähtöä päivittäin 1 h 40 min
    • Etsi hinta
  • Siremar
    • 3 lähtöä päivittäin 3 h 5 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Milazzo Rinella hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Milazzo Rinella on auto ja 1 matkustaja.

Milazzo opas

Milazzo on kaupunki Italian Sisilian saarella. Se on kolmanneksi suurin kaupunki Messinan maakunnassa ja sen väkiluku on yli 32 000. Kaupunki sijaitsee niemimaan juuressa, joka työntyy osaksi Tyrrhenanmerta ja on noin 40 km päässä Sisilian pääkaupungista. Kaupungin tärkeimpiin paikkoihin kuuluu Milazzon linna, jonka uskotaan olevan arabien rakennuttama, normantien laajentama ja Frederick II:n kunnostama. Linnaa ympäröi muurit, joissa on pyöreitä torneja ja nissä on goottilainen portaikko 1300–luvulta. Muita Milazzon nähtävyyksiä ovat Church of Our Lady of Mount Carmel, barokkilainen kirkko Holy Crucifix, Padovan St. Anthonyn kivikirkko ja Sanctuary of St. Francis of Paola.

Milazzon satamasta lautat lähtevät Liparisaarille ja Napoliin.

Rinella opas

Pieni kylä Rinella sijaitsee Italian saaren Salinalla joka on osa Liparisaaria. Saari, joka tunnetaan myös nimellä Santa Marina Salinana, sijaitsee noin 120 km koilliseen Palermosta ja 70 km luoteen Messinasta. Saari on tunnettu sen mustista hiekkarannoista, sen luolista, ja aukiosta, joka valittiin elokuvan "Volcanon" kuvauspaikaksi.

Salina on jaettu kolmeen alueeseen: Santa Marinaan itärannikolla, Malfaan pohjoisessa, ja Leniin lounaassa. Lenistä alas kohti merta on kylä Rinella. Lenin yläpuolella on Valdichiesa keskellä saarta. Muita pienempiä kyliä ovat Capo Faro, Pollara ja Lingua.

Kylässä on saaren satama, josta voi ottaa lautan a Palermoon ja Milazzoon.