Milazzo satamaan Vibo Valentia lautta

Sisilia ja Italia yhdistyvät reitillä Milazzo Vibo Valentia. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Liberty Lines. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 30 minuuttia.

Milazzo Vibo Valentia matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Milazzo - Vibo Valentia lauttaoperaattorit

  • Liberty Lines
    • 2 lähtöä viikoittain 4 h 30 min
    • Etsi hinta

Milazzo opas

Milazzo on kaupunki Italian Sisilian saarella. Se on kolmanneksi suurin kaupunki Messinan maakunnassa ja sen väkiluku on yli 32 000. Kaupunki sijaitsee niemimaan juuressa, joka työntyy osaksi Tyrrhenanmerta ja on noin 40 km päässä Sisilian pääkaupungista. Kaupungin tärkeimpiin paikkoihin kuuluu Milazzon linna, jonka uskotaan olevan arabien rakennuttama, normantien laajentama ja Frederick II:n kunnostama. Linnaa ympäröi muurit, joissa on pyöreitä torneja ja nissä on goottilainen portaikko 1300–luvulta. Muita Milazzon nähtävyyksiä ovat Church of Our Lady of Mount Carmel, barokkilainen kirkko Holy Crucifix, Padovan St. Anthonyn kivikirkko ja Sanctuary of St. Francis of Paola.

Milazzon satamasta lautat lähtevät Liparisaarille ja Napoliin.