Napoli satamaan Sorrento lautta

Italia ja Italia yhdistyvät reitillä Napoli Sorrento, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. NLG reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 35 minuuttia samalla kun Alilauro reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 45 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 42 ylitystä viikko reitillä Napoli Sorrento kohteiden Italia ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Reitti- ja satamatiedot

Napoli satamaan Sorrento lauttavaihtoehdot

Napoli - Sorrento lauttaoperaattorit

  • NLG
    • 7 lähtöä viikoittain 35 min
    • Etsi hinta
  • Alilauro
    • 5 lähtöä päivittäin 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Napoli Sorrento hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Sorrento opas

Italian kaupunki Sorrento on erittäin suosittu lomakohde, joka sijaitsee erinomaisella paikalla rannikolla. Kaupunki onnistuu selviytymään suurista määristä saapuvia turisteja joka kesä, jättäen ilmapiirin yllättävän herraskaiseksi ja rauhalliseksi. Sorrento on erittäin hienostunut kaupunki ja tämä heijastuu matkailun laatuun. Esimerkiksi lahjatavaraliikkeissä myytävät matkamuistot ovat yleensä hyvälaatuisia. Yksi vanhimmista maamerkeistä kaupungissa on Duomo (tuomiokirkko), joka hallitsee Sorrenton horisonttia ja seisoo ylpeänä pitkin Corso Italiaa. Piazza San Antoniolla sijaitseva Basilica di San Antonino on toinen suosittu nähtävyys kuten 1400-luvun Sedil Dominova ja Villa Comunale n Chiesa di San Francesco, joka on kuuluisa häikäisevästä 1300-luvun luostarista. Vaihtoehtoisesti kävijöiden kannattaa käydä Piazza della Vittoriassa, joka on lähellä Marina Grandea ja samalla nähdä näkymät Sorrenton lahdelle.

Sorrenton satamasta lautat purjehtivat Capriin, Napoliin ja Stabiaeen.