Portsmouth satamaan Jersey lautta

Englanti ja Jersey yhdistyvät reitillä Portsmouth Jersey. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Condor Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 10 tuntia 20 minuuttia.

Portsmouth Jersey matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Portsmouth satamaan Jersey lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Jersey lautat sivullamme.

Portsmouth - Jersey lauttaoperaattorit

 • Condor Ferries
  • 7 lähtöä viikoittain 10 h 20 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Portsmouth Jersey hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Portsmouth Jersey on auto ja 2 matkustajaa.

Portsmouth Jersey lautta arvostelut

 • "ylitys jerseyyn"

  Erinomainen, nautin matkasta.

  'Kevin' matkusti Portsmouth Jersey (St Helier) operaattorilla Condor Ferries aluksella Commodore Clipper

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "laivat Portsmouthista"

  Erinomainen palvelu, mutta miksi ei ole nopeita laivoja Portsmouthista? Ja ulkomaalainen henkilökunta voisi olla vähän auttavaisempi - ehkä vain kielimuuri. Kysyin tiskiltä olisiko ranskalaista kastiketta - tyhjä ilme ja osoitus kastikepusseihin. Sitä ei ollut. Ranskalaiset käyttävät Condorin lauttoja oletan.

  'Harold' matkusti Portsmouth Jersey (St Helier) operaattorilla Condor Ferries aluksella Commodore Clipper

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Käsittämätön ja ammattitaidoton"

  Kokemuksemme jätti mielikuvan että yhtiö ei ole ennen nähnytkään jalkamatkustajaa sillä 'palvelu' oli niin epäammattimaista, kaoottista ja auttamatonta. Henkilökunnan äidinkieli ei ole englanti ja palvelu on niukkasanaista ja sirpaloitunutta, eikä kuulutukset välttämättä tarkoita mitään. Älä vaivaudu maksamaan ylimääräistä 'deluxe'-hytistä - etenkin jos olet tehnyt sen aikaisemmin P&O:lla sillä laatu on uskomattoman surkea - samoin kuin laivan ruoan! Ensi kerralla aion ehdottomasti lentää!

  'James' matkusti Portsmouth Jersey (St Helier) operaattorilla Condor Ferries aluksella Commodore Clipper

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Paras tapa matkustaa"

  En voi kuvitella parempaa tapaa matkustaa kun tällä ihanalla laivalla ja henkilökunnalla.

  'Anonyymi' matkusti Portsmouth Jersey (St Helier) operaattorilla Condor Ferries aluksella Commodore Clipper

  Lue lisää Näytä vähemmän

Portsmouth opas

Portsmouth on kaupunki ja satama joka sijaitsee Hampshiren läänissä Englannin etelärannikolla. Portsmouth on Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa saarikaupunki ja on noin 100 km lounaiseen Lontoosta ja 30 km itään Southamptonista. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Kaupunki on myös laivastotukikohdan koti ja siellä asuu Royal Marine kommandot.

Portsmouth on yksi Britannian parhaiten yhdistetty laivasatama, se yhdistää matkustajat yhdeksään eri kohteisiin. Laajassa satamassa on kolme terminaalia. Continental lauttasatama on Britannian toiseksi vilkkain ja sijaitsee pohjoiseen Naval Basesta. Etelään Naval Basesta löydät Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminalin. Continental Ferry Terminal palvelee lauttayhteyksiä Le Havreen Ranskassa ja Bilbaoon Espanjassa. Päivittäisiä ylityksiä on myös Cherbourgiin, Caeniin ja St Maloon Ranskassa, St Helieriin Jerseyssä, St Peter Portiin Guernseyssä ja Rydeen Isle of Wightissa.

Jersey opas

St Helier on yksi 12:sta Jerseyn saaren seurakunnasta. Jersey on kanaalisaari Englannin Kanaalilla. St Helierin väkiluku on noin 33 000 ja se on saaren pääkaupunki sekä suurin kaupunki. St Helier on nimetty Helierin (tai Heleriuksen), 500-luvun askeettisen erakon mukaan. Hänen marttyyrikuoleman vuosi on 555 ja hänen juhlapäivä, merkitty vuosittaiseksi kuntien ja ekumeenisten pyhiinvaellus Hermitageksi, on 16. heinäkuuta. Central Market, Beresford Streetillä, on kauppahalli, joka avattiin vuonna 1882 ja on julistettu an official Site of Special Interest’. Markkinat on suosittu turistien ja paikallisten keskuudessa ja siellä näkyy viktoriaanisen arkkitehtuurin ominaisuuksia kuten valurautarakenteita ja koristesuihkulähde. Markkinat koostuvat runsaista kukista, hedelmistä ja vihanneksista, sekä pienistä kaupoista ja kahviloista. St Helierissä on myös Beresford Market, joka sijaitsee erillisessä rakennuksessa Central Marketin vieressä, ja on erikoistunut kalaan.

Sataman palveluihin kuuluu useita ravintoloita ja kauppoja, kuten taxfree myymälöitä. Jerseyn lauttaliikenne on kattava ja siellä liikennöi Condor Ferries ja Emeraude Jersey Ferries, säännöllisillä purjehduksilla Ranskaan ja Englantiin sekä Guernseyyn. Kolme lauttayhtiötä matkustaa Englantiin, Portsmouthiin, Pooleen sekä Weymouthiin; yksi reitti St Maloon Ranskan ja muut reitit Guernseyyn.