Thira satamaan Tinos lautta

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Thira Tinos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Sea Jets reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 4 tuntia 5 minuuttia samalla kun Golden Star Ferries reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h 35 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 13 ylitystä viikko reitillä Thira Tinos kohteiden Kykladit ja Kykladit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Reitti- ja satamatiedot

Thira - Tinos lauttaoperaattorit

  • Sea Jets
    • 7 lähtöä viikoittain 4 h 5 min
    • Etsi hinta
  • Golden Star Ferries
    • 6 lähtöä viikoittain 4 h 35 min
    • Etsi hinta

Tinos opas

Kreikan saari Tinos sijaitsee pohjois-Kykladien saariryhmässä Egeanmerellä. Tinos on ihanteellinen rentouttavaan perhelomailuun, sillä sen rannat ovat rauhallisia ja hiekkaisia, ja niitä ympäröivät monet matkailupalvelut ja majoitukset. Perinteiset kylät sijaitsevat sisämaassa ja ovat kuuluisia viehättävästä arkkitehtuurista. Pyrgos on tyypillisin kylä ja omaa pitkät perinteet marmorin veistämisessä. Saarella on myös erityinen paikka kreikkalaisille, koska se on koti kirkko Panagialle (Virgin), jonka katsotaan olevan maan suojelija. Siellä on ihmeellinen ikoni. Tämä kirkko saa tuhansia pyhiinvaeltajia ympäri vuoden, erityisesti 15. elokuuta.

Tinoksella on veneyhteydet Piraeukseen ja Rafinaan ja myös saarille Andros, Syros ja Mykonos, ja lähes kaiillei Kykladien saarille.