Valitettavasti Brindisi - Paxi palvelu ei ole enää saatavilla.
...

Lautat kohteeseen Brindisi - Paxi

Brindisi - Paxi reittiä operoi European Sealines, Red Star Ferries & SNAV.

Vaikka tämä lauttareitti ei ole tällä hetkellä tarjolla, laajan valikoiman omaavana lauttavertailusivustona tarjoamme sinulle alla olevia vaihtoehtoisia ylityksiä maahan kulkee maasta Italia maahan Ionian Islands,Greece.

Voit klikata alla olevia linkkejä tai käyttää vasemmanpuoleista valikkoa saadaksesi lisätietoa ja vertaillaksesi hintoja ja aikatauluja, sekä varataksesi lauttalippusi nyt.

Brindisi Paxi vaihtoehdot

Keskimääräiset hinnat reitillä Brindisi Paxi

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Brindisi Paxi on auto ja 2 matkustajaa.

Brindisi opas

Brindisi on kaupunki Apulian alueella Italian Adrianmeren rannikolla. Kaupungin satamalla on tärkeä rooli alueen kaupankäynnissä Kreikan ja lähi-idän kanssa. Portti on luonnon muodostama satama, joka jatkuu pitkälle Adrianmeren rannikolle. Kaupunki säilyttää tärkeitä arkeologisia löytöjä ja rannikkoa, etenkin pohjoisrannikkoa, missä on useita laajoja hiekkadyynejä ja rantoja. Sisämaan maatilamatkailulla on tärkeä rooli viinien (Wine Appia) ja oliiviöljyn (Collina di Brindisi oil) ansiosta. Brindisin matkailu on kuitenkin riippuvainen italialaisista turisteista (74%, verrattuna 26% ulkomaiden kysynnästä) ja se on hyvin kausiluonteista.
Ylityksiä Brindisiltä Cephaloniaan pyörittää Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi tarjoaa palveluja Brindisiltä Paxille ja Kordulle Kreikkaan, samoin kun Fragline, Blue Star Ferries ja Hellenic Mediterranean Lines jotka kulkevat myös Korfulle. Useat lauttayhtiöt yhdistävät Brindisin Igoumenitsan (Kreikka) kanssa ja kreikkalaiselle saarelle Zantelle pääsee Hellenic Mediterranean Linesilla. Lisäksi sekä Adriatica di Navigazione että Hellenic Mediterranean Lines purjehtivat Patrakselle.

Paxi opas

Paxi on kreikkalainen saariryhmä Joonianmeressä. Kreikan mytologiassa rauhaa ja hiljaisuutta kaipaava Poseidon loi saaren iskemällä Korfua kolmikärjellään. Vaikka saaria on mahdollisesti asutettu jo esihistoriallisilta ajoilta, pidetään foinikialaisia yleensä Paxin ensimmäisinä asuttajina. Nimen uskotaan tulevan heidän kielessään liuskekiveä tarkoittaneesta sanasta pax.
Roomalaiset hallitsivat saarta toiselta vuosisadalta eaa. ja Bysantin aikana sekä keskiajalla se oli jatkuvasti merirosvojen hyökkäysten kohteena. Useiden hallitsijoiden ja ristiretkeilijöiden jälkeen venetsialaiset ottivat alueen hallintaansa 1300-luvun lopulla.
Napoleonin sotien aikana Jooniansaaria hallitsivat ranskalaiset, venäläis-turkkilainen liitto ja lopulta britit, jotka perustivat Jooniansaarten yhdysvallat vuonna 1815. Vuonna 1864 Paxi ja loput saarista luovutettiin Kreikalle.