BUDO

BUDO:n nopeat matkustajalautat yhdistävät Luoteis-Turkin Bursan ja Istanbulin kulkien Marmaranmeren yli.

Yrityksen nimi on Bursa Deniz Otobüsleri, joka on suoraan käännettynä 'Bursan meribussit'. Yritystä johtaa Burulaş, joka on vastuussa kaupungin liikenneinfrastruktuurista, kuten raitiovaunuista, junista, busseista, ja tietysti lautoista. BUDO on ollut suosittu vaihtoehto perustusvuodestaan 2013 asti, tarjoten kilpailuhenkisiä hintoja ja yhden nopeimmista reiteistä Marmaranmeren yli.

BUDO:n katamaraani purjehtii Istanbulin Kabataş-sataman ja Bursasta 30 kilometriä pohjoisessa sijaitsevan Mudanyan välillä monta kertaa päivässä. Ylitys kestää noin kaksi tuntia, ja lähtöjä on useammin huippusesongin aikaan. Koska matka on niin lyhyt, lautalla ei ole liiemmin mukavuuksia. Kevyitä virvokkeita tarjoava kahvio kuitenkin löytyy. Katamaraani koostuu kahdesta istuinkannesta kahdella kerroksella, joihin mahtuu satoja matkustajia.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi BUDO -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi BUDO -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme BUDOiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin BUDO reitit ja satamat

Operaattorin BUDO kaikki reitit