corsica_sardinia_ferries_mega_smeralda

Mega Smeralda

Corsica Sardinia Ferries toimii satamien Ajaccio Toulon, Bastia Toulon & Ile Rousse Nizza välillä

Corsica Ferriesin lippulaiva Mega Smeralda on 171 metriä pitkä ja voi kuljettaa jopa 2000 matkustajaa ja 560 ajoneuvoa. Ennen nimeltä Color Festival, tämä lautta ostettiin norjalaiselta Color Line yritykseltä vuonna 2008 ja annettiin nimeksi Mega Smeralda.

Mega Smeraldan palveluihin kuuluu valikoima ravintoloita, baareja, lasten leikkipaikat, videopelihuone, kaupat, uima-allas, disko, elokuvateatteri, valikoima eri hyttejä ja paljon muuta!

Hytit / Lepotuolit

Mega Smeraldalla on 539 hyttiä, sekä sisä- että ulkohyttejä (merinäköala) vaihdellen standardeista kahden hengen kerrossängyllisistä hyteistä ylellisiin sviitteihin, joissa on parivuode. Kaikki hytit on kylpyhuoneella varustettuja.

Ravintolat

Mega Smeraldalla tarjoillaan Välimeren ja kansainvälisen keittiön herkkuja viidessä upeassa ravintolassa, jokainen tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ja jotain jokaiseen makuun ja budjettiin.

Spagetti-ravintola/pizzeriassa löydät pastaa, pizzaa, herkullisen valikoiman alkuruokia, pääruokia ja jälkiruokia. ‘La Trattoria Rivierassa’ löydät kaikki Italian maut tarjoiltuna aidossa ympäristössä. Itsepalveluravintola ‘Buffet Veranda’ tarjoaa salaatteja, alkuruokia, pastaa, lihaa, kalaa, valikoiman, joka on suunniteltu lapsia ajatellen sekä laaja valikoima jälkiruokia. Captains Grill ravintola on osa kuuluisaa ‘Chaîne des Rôtisseursia’ - takaa laadun ja tarjoaa menun ja a la carte-vaihtoehdon.

Laiva sisältää myös neljä baaria, joissa on erilaiset teemat ja joissa voit rentouta ja nauttia. Niihin kuuluu Sailors Pub, Panoraamabaari, Bar Smeralda ja ulkokannella oleva baari 'Il Chiosco'. Kannella 1 löydät 92 paikkaisen 'Dancing Palace' diskon.

Ostokset

Laivan myymälässä löydät valikoiman suosittuja hajuvesiä, kosmetiikkatuotteita, vaatteita, makeisia ja muuta.

Muut palvelut

Mega Smeraldalla on uima-allas, kaksi elokuvateatterihuonetta ja neuvonta- /vastaanottotiski, joka auttaa sinua matkan aikana.

Matkalla lasten kanssa

Lapset on huomioitu hyvin Mega Smeraldan laivalla, sillä siellä on lapsille omistettu leikkipaikka. Siellä on myös videopelihuone vanhemmille lapsille.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Mega Smeralda oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Mega Smeralda arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!