ENA Carferry

ENA CarFerry, tai Northeast Asia Car Ferries, on Eteläkorealainen laivayhtiö, joka yhdistää etelärannikon suuren satamakaupungin, Busanin, Jeolla-maakunnasta lounaaseen sijaitsevaan Jeju-saareen.

Yhdistämällä Korean mantereen kansan suositumpaan kotimaan matkakohteeseen, ENA CarFerry operoi yhtä ruuhkaisimmista reiteistä Etelä-Koreassa. Reitillä käytetään Blue Star- ja Red Star-aluksia, jotka ovat vuonna 2016 uudistettuja valtavia matkustajalauttoja. Niiltä löytyy kattava valikoima kioskeja, ravintoloita ja karaokehuoneita. Majoitukseen ENA CarFerryn laivueelta löytyy valikoima kerrossängyllisiä yhteishyttejä ja mukavampia yksityishyttejä.

Busan on suuri satamakaupunki, joka tunnetaan Folk Squarella pidetyistä valtavista köydenveto-tapahtumista, loisteliaista rannoista ja kauniista vuorensivu temppeleistä, joihin kuuluu vuonna 678 jKr perustettu buddhalainen alttari. Jejun rannoilta löytyy laavatunneliverkostoja, nukkuva tulivuori kimaltelevalla kraaterijärvellä, ylellisiä rantahotelleja ja upea maaseutu.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata ENA Carferry -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin. Vertaa ennen varaamista ENA Carferry -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin ENA Carferry reitit ja satamat

Operaattorin ENA Carferry kaikki reitit