Varaa lautta satamaan Rabac

Rabac lauttasatama kohteessa Kroatia yhdistää sinut satamaan Venetsia maassa Italia ja valittavanasi on jopa 1 lauttavuoroa viikossa. Matka Rabac - Venetsia kestää nopeimmillaan 4 tuntia ja väliä liikennöi Venezia Lines.

Rabac -satamakartta

Click for map

Rabac lauttapalvelut

 • Venezia Lines
  • 1 lähtö viikoittain 4 h
  • Etsi hinta

Rabac opas

Rabac on kaupunki ja satama Kroatian Istrian niemimaan länsirannalla. Se on nykyään tunnettu turistikohde. 1800-luvun puoleen väliin mennessä se oli kymmenen talon kalastajakylä. Kaunis lahti ja upea ympäristö vetivät pian ensimmäiset vierailijat puoleensa. 1876 englantilainen kirjailija ja intohimoinen matkustaja Richarch Francis Burton oli ensimmäisten Rabacin turistien joukossa.
Nähtyään Rabacin ja muita Istrian rannikon paikkoja Burton kirjoitti kirjan The Istrian Coast (Istrian rannikkoa), joka kuvasi muun muassa Rabacin kauneutta ja charmia. Siihen aikaan Rabaciin rakennettiin ensimmäiset huvilat ja siistä tunnetuin kuului tšekkiläiselle Prohaska-perheelle. Huvila tuhoutui toisessa maailmansodassa, mutta yksi Rabacin kauneimmsita paikoista kantaa edelleen nimeä Prohaska.

Näin pääset Rabac lauttasatamaan

 • Autolla

  Rabacin satama sijaitsee Obala Marsala Titassa ja sinne on helppo löytää kaupungin keskustasta.

 • Rabac majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Rabac lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Rabac majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!