COVID-19 Update Due to exceptional demand relating to Covid-19, and to ensure we help those customers that are due to sail in the next 72 hours, we will be closing our customer service phone lines and handling all queries electronically. For any customer service enquiry please use our online contact form. Please note, we will deal with all enquiries based on sailing date priority so bear with us if your sailing is further in the future. Due to the exceptional nature of Covid-19, ferry operators are offering customers the option to amend their booking to a future date or receive vouchers for a future booking. We appreciate your understanding and support during these exceptional circumstances.

Miten voimme auttaa?

Pyrimme aina tekemään lautan varaamisesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa, mutta joskus sinulla saattaa kuitenkin olla kysyttävää tai saatat tarvita apua varauksesi kanssa. Säästääksemme aikaasi olemme vastanneet yleisimpiin kysymyksiin UKK-sivullamme.

Varausvahvistussähköposti

Saamasi vahvistussähköposti on myös hyvä tiedonlähde. Se sisältää kaiken, mitä sinun tulee tietää matkastasi, mukaan lukien satamien osoitteet ja lähtöselvitysajat.

Lähetä vahvistussähköposti uudelleen

Miten voin muuttaa varaustani tai peruuttaa sen?

Yksinkertaisin, nopein ja halvin tapa muuttaa varaustasi tai peruuttaa se on tehdä se Oman tilisi kautta. Voit kirjautua sisään tästä tai alla olevan linkin kautta käyttäen vahvistussähköpostissa olevia tietoja.

Hallitse varaustani

Muutos- ja peruutusmaksut

Muutos- ja peruutusmaksut

Sähköpostitse tai puhelimitse

Oman tilin kautta

Muutosmaksu liput < £100 / €100

£20 / €20Liput < £100 / €100

£10 / €10Liput < £100 / €100

Muutosmaksu liput > £100 / €100

£35 / €35Liput > £100 / €100

£10 / €10Liput > £100 / €100

Peruutusmaksu

£30 / €35Peruutusmaksu

£10 / €10Peruutusmaksu


Huomaathan, että tietosuojalakien vuoksi emme voi käsitellä peruutuksia sähköpostitse. Ole hyvä ja käytä Omaa tiliä varausten peruuttamiseen.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Säästääksemme aikaasi olemme vastanneet yleisimpiin kysymyksiin UKK-sivullamme, se on nopein ja helpoin tapa löytää tarvitsemasi tiedot.

Usein kysytyt kysymykset

Paras tapa hallinnoida varaustasi on tehdä se online-tilisi kautta. Se on nopein, helpoin ja halvin tapa päästä käsiksi varaukseesi.

Miten hallinnoin varaustani?

Oma tili
Kiitos yhteydenotostasi, olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin mahdollista
 • ContactUs_FormHeading Ota yhteyttä meihin

   Huomaathan, että tietosuojalakien vuoksi emme voi käsitellä peruutuksia sähköpostitse. Ole hyvä ja käytä Omaa tiliä varausten peruuttamiseen.

   Yhteydenoton aihe

   Pakollinen kenttä


   Operaattori

   Varausnumero

   Sähköpostiosoitteesi

   Required

   Puhelinnumero

   Viesti


Osoitteemme

Direct Ferries Ltd, 12th Floor Portland House, Bressenden Place, London, SW1E 5RS, United Kingdom
© Direct Ferries.fi