Patagonia Xpress

Patagonia Xpress tarjoaa turvallisen, mukavan ja ylellisen tavan matkustaa Indonesian suosittujen turistikohteiden välillä. Yhtiön edullista ja luotettavaa palvelua käyttää entistä enemmän reppumatkailijat sekä muut matkailijat paikallisten asukkaiden lisäksi. Lauttareitti kiertää Badang Bain, Balin ja Gili-saaret.

33 metrin pituinen ja kuuden metrin levyinen alus, Patagonia Xpress, kantaa lyhyillä matkoilla parhaimmillaan 174 matkustajaa; lautalla on kaksi kantta matkustajille - ilmastoitu alakansi on tarkoitettu rentoutumiselle. Taataksemme viihtyneisyytesi, alakannelta löytyvät vessat, neljä 32 tuuman taulutelevisiota sekä ilmainen Wifi-yhteys. Wifi on erikoislisä, mutta usein turha, ottaen huomioon lumoavat merinäkymät varsinkin tilavalta aurinkokanneltamme, jolla raikas tuulenvire luo leppoisan tunnelman maisemia katsellessa. Horisonttiin katselusta voi myös nauttia tietäen, että alus on rakennettu vankasta alumiinista.

Laiva ei sisällä pelkästään moderneja mukavuuksia vaan myös laajan varaston turvallisuus tarvikkeita, mikä yhdessä ystävällisen henkilökuntamme kanssa tekee nopeasta meren ylityksestä turvallisen. Pelastusliivejä, palosammuttimia, Navigaattoreita ja AIS teknologiaa sekä huipputekniikan CCTV järjestelmä ottavat huomioon joka skenaarion ja antavat matkustajille varmuuden siitä, että heidän turvallisuutensa on äärimmäisen tärkeää yhtiölle.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Patagonia Xpress -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin. Vertaa ennen varaamista Patagonia Xpress -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Patagonia Xpress kaikki reitit