Valitettavasti Venetsia - Rabac palvelu ei ole enää saatavilla.
...

Lautat kohteeseen Venetsia - Rabac

Venetsia - Rabac reittiä operoi Venezia Lines.

Vaikka tämä lauttareitti ei ole tällä hetkellä tarjolla, laajan valikoiman omaavana lauttavertailusivustona tarjoamme sinulle alla olevia vaihtoehtoisia ylityksiä maahan kulkee maasta Italia maahan Kroatia.

Voit klikata alla olevia linkkejä tai käyttää vasemmanpuoleista valikkoa saadaksesi lisätietoa ja vertaillaksesi hintoja ja aikatauluja, sekä varataksesi lauttalippusi nyt.

Venetsia opas

Venetsia on kaupunki Koillis-Italiassa. Se sijaitsee 18 pienen saaren ryhmässä, jotka erotettuvat toisistaan kanavilla ja yhdistyvät lukuisilla silloilla. Kaupunki sijaitsee Venetsian laguunissa joka ulottuu pitkin rantaviivaa, Po- ja Piave-jokien suiden välissä, jotka on nimetty muinaisen Veneti-heimon mukaan, joka eli alueella 900 luvulla eKr. Venetsia tunnetaan ympäri maailmaa sen kauniista ympäristöstä, arkkitehtuurista ja taiteesta. Koko kaupunki sekä sen laguuni on julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi.

Venezia Ferry Terminal, Passeggeri, yhdistää Venetsian Italian mantereelle kuuluisan Ponte Della Libertà sillalla. Uusi Venice Marittima lauttaterminaali tarjoaa laajan valikoiman palveluja, kuten lähtöselvitystiskejä, ravintoloita, kauppoja ja muita palveluja. Terminal S Marta löytyy yhdestä sataman vanhimmista rakennuksista ja se tarjoaa modernit mukavuudet, kuten kahviloita, kauppoja ja muita julkisia tiloja. I S Basiliocan Terminaaliin saapuu laivoja Kroatiasta ja Pohjois-Adrianmeren kohteista. Venetsiasta pääsee lautalla Mali Losinjiin, Pulaan, Poreciin, Rovinjiin, Igoumenitsaan, Patrakselle, Piraniin ja Umagiin.

Rabac opas

Rabac on kaupunki ja satama Kroatian Istrian niemimaan länsirannalla. Se on nykyään tunnettu turistikohde. 1800-luvun puoleen väliin mennessä se oli kymmenen talon kalastajakylä. Kaunis lahti ja upea ympäristö vetivät pian ensimmäiset vierailijat puoleensa. 1876 englantilainen kirjailija ja intohimoinen matkustaja Richarch Francis Burton oli ensimmäisten Rabacin turistien joukossa.
Nähtyään Rabacin ja muita Istrian rannikon paikkoja Burton kirjoitti kirjan The Istrian Coast (Istrian rannikkoa), joka kuvasi muun muassa Rabacin kauneutta ja charmia. Siihen aikaan Rabaciin rakennettiin ensimmäiset huvilat ja siistä tunnetuin kuului tšekkiläiselle Prohaska-perheelle. Huvila tuhoutui toisessa maailmansodassa, mutta yksi Rabacin kauneimmsita paikoista kantaa edelleen nimeä Prohaska.