Kreikka

Kuinka varaat lautan maasta Kreikka maahan Jooniansaaret

Maan Kreikka ja Jooniansaaret välillä on 2 lauttareittiä, yhteensä 20 lauttavuoroa päivässä. Kefalonian Lines operoi 2 reittiä, Kyllini - Poros (Kefalonia) kulkee 5 kertaa päivässä & Kyllini - Zante noin 4 kertaa päivittäin. Ionian Group operoi 2 reittiä, Kyllini - Poros (Kefalonia) kulkee 4 kertaa päivässä & Kyllini - Zante noin 7 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme teitä etsimään ylityksiä hakukoneellamme maasta Kreikka maahan Jooniansaaret saadaksesi ajankohtaista tietoa.

Kreikka Jooniansaaret lauttakartta

Click for map

Kreikka - Jooniansaaret lautat

Tietoa maasta Kreikka:

Kreikka sijaitsee Etelä-Euroopassa Balkanin niemimaan eteläisessä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat Bulgaria, Makedonia ja Albania pohjoisessa ja Turkki idässä. Manner-Kreikan itäpuolella lainehtii Egeanmeri ja länsipuolella Joonianmeri. Molemmat meret ovat osa Välimerta ja niissä on valtavat määrät saaria. Länsimaisen sivistyksen kehtona ja demokratian, urheilun (erityisesti olympialaisten) sekä taiteiden syntypaikkana Kreikalla on erittäin pitkä ja merkittävän rikas historia, jonka aikana sen kulttuurilla on ollut erityisen suuri vaikutus Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Nykyään Kreikka on kehittyny valtio, Euroopan unionin jäsen vuodesta 1981 ja Euroalueen jäsen vuodesta 2001.

Kreikka on perinteisesti ollut yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja joka vuosi, erityisesti kesäaikaan, maan lukuisat saaret ahtautuvatkin täyteen kansainvälisiä vierailijoita.

Tietoa maasta Jooniansaaret:

Jooniansaaret ovat kreikkalainen saariryhmä Joonianmeressä manner-Kreikan länsipuolella. Ryhmän muodostavat Korfun, Kefalonian, Zákynthoksen, Lefkaksen, Ithakan, Paxoksen ja Kytheran saaret.
Jooninasaaret tunnetaan hiekkarannoistaan, kristallinkirkkaista vesistään, hurmaavista kylistään ja mykistyttävän kauniista maaseudustaan. Monien Kreikan saarien tapaan Jooniansaaret ovat muodostuneet matkaajien kesäparatiisiksi.