Pescara satamaan Hvar lautta

Italia ja Hvarin saari yhdistyvät reitillä Pescara Hvar. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: SNAV. Reittiä kuljetaan jopa 5 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia 30 minuuttia.

Pescara Hvar matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Reitti- ja satamatiedot

Pescara - Hvar lauttaoperaattorit

  • SNAV
    • 5 lähtöä viikoittain 5 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Pescara Hvar hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Pescara opas

Pescara on Pescaran maakunnan pääkaupunki Abruzzon alueella Italiassa. Kaupunki sijaitsee Adrianmeren rannikolla Aterno-Pescara joen suulla. Tutustuaksesi kaupunkiin, kävele Corso Umberto I:tä, joka päättyy Piazza Rinascitalle (tunnetaan parhaiten Piazza Salottona), sitten siirry rannikolle Piazza Primo Maggiolle. Osavaltion hallitusrakennus ja kaupungintalo ovat Piazza Italialla. Corso Monthonè, vanhankaupungin pääkatu, on yöelämän keskus, ja aivan kaupungin keskustassa on Vittoria Colonna Museum of Modern Art. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Gabriele D'Annunzion syntymäkoti.

Ota matka alempana rannikolle Pescaraan ja löydät alueen varsinaiset jalokivet. Francavilla al Mare, Ortona, S. Vito Chietino ja Vasto ovat täynnä tyypillistä charmia,minkää tavallisesti yhdistäisit rannikon kyliin. Pienistä ravintoloista jotka tarjoavat vastapyydettyä kalaa henkeäsalpaaviin näkymiin Adrianmerelle, nämä kaupungit ovat tätä ja enemmän.

Pescaran satamasta kulkee lauttoja ja kantosiipialuksia Splitiin ja Stari Gradille.