Bay Ferries

Bay Ferries toimii pitkin Kanadan itärannikkoa, yhdistäen Nova Scotian New Brunswickissä sijaitsevaana Saint Johniin ja Portlandiin Yhdysvaltojen koillisosssa.

Yhtiö sai alkunsa vuonna 1997 Prince Edward Islandin Carlottetownissa, ja tarjoaa nykyään CAT-lautallaan nopeimman tavan matkustaa Portlandista kauniiseen Nova Scotiaan, sekä päivittäisiä risteilyjä Saint Johniin ja takaisin MV Fundy Rose- laivalla

CAT:llä, joka on erittäin nopea katamaraani, pääset Portlandista Nova Scotiaan kaksi kertaa ajamista nopeammin. Lautta sisältää kattavan mukavuus valikoiman, ja tietäväisen henkilökunnan.

MV Fundy Rose on isompi lautta, joka kykenee kuljettamaan kaikenlaisia ajoneuvoja autoista sekä kuorma-autoista moottoripyöriin. Sillä on suuri ulkokansi, joka on ihanteellinen valaiden sekä muun lumoavan kanadalaisen merielämän näkemiseen. Laivalla voit myös nauttia päivittäisestä aamupala-, lounas- sekä päivällisvalikoimasta Acadia Eateryssä, tehdä töitä liikekeskuksessa ilmaisella Wi-Fillä, tai rentoutua perheesi kanssa yhdessä kahdesta elokuvasalista.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Bay Ferries matkassa