Fantasea Cruising Magnetic

Fantasea Cruising Magnetic pyörittää nopeita ja säännöllisiä reittejä Australian Queenslandin koillisosassa sijaitsevan Townsvillen ja 80 kilometrin päässä rannikolta sijaitsevan Magnetic-saaren Nelly Bayn välillä.

Fantasea Cruising Magnetic kuuluu Riverside Marine-ryhmään, ja on palvellut Townsvillen aluetta ylpeänä vuodesta 1990 asti, jolloin se ostettiin Capricorn Barge Pty Ltd. nimellä.

Yhtiö kuljettaa sarille myös oleellisia tarvikkeita, kuten ruokaa, rakennustarvikkeita ja polttoainetta. Tämä on parantanut Magneticin turismitoimintaa huomattavasti viimeisen 22 vuoden aikana.

Heidän modernilla, nopealla Fantasea Arcadia-katamaraanillaan voit matkustaa kauniille 'Maggielle' ja takaisin tyylillä ja mukavuudella. Lautalta löydät virheettömiä, istuimellisia kansia, vessoja ja valikoiman virvokkeita. Tarjolla on myös sisään- ja ulosajo palvelu.

Fantasea Arcadialla on käytännöllinen aikataulu, jonka ansiosta voit viettää kokonaisen päivän tutkien Australian aurinkoisen saaren syrjäisiä rantoja, eräreittejä ja kansallispuistoja.

Tämä pitkäaikainen merenkulku- ja turismiyritys, jonka ylpeys ovat loistava asiakaspalvelu ja huippuluokan lautat, takaa aina vaivattoman matkan.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Fantasea Cruising Magnetic -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Fantasea Cruising Magnetic -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Fantasea Cruising Magneticiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Fantasea Cruising Magnetic reitit ja satamat

Operaattorin Fantasea Cruising Magnetic kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit