Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3335 reitillä ja 700 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Australia

Australia peittää 7.69 miljoonaa neliokilometriä eteläisellä pallonpuoliskolla ja koostuu itse mantereesta, Tasmanian saaresta sekä sadoista pienemmistä saarista sen rannikolla. Australian väkiluku on 24 miljoonaa josta suurin osa sijoittuu maan itärannikolla joka koostuu laajoista aukeista tasangoista sekä takamaista.

Jaettuna kuuteen osavaltioon, Australia on myös kuudenneksi suurin pinta-alan perusteella. Maa on yksi maailman urbanisoituneimmista maista ja tarjoaa yhdistelmän korkeita pilvenpiirtäjiä ja koskematonta erämaata. Suurimmat kaupungit, Sydney, Melbourne, Brisbane ja Perth sijaitsevat maan rannikolla, kun taas suosituimpiin saariin kuuluu Tasmania, sekä Whitsundays Victorian rannikolla ja Darwinin läheiset Tiwi saaret Queenslandissä.

Sydneyä mainostetaan eniten esittelylehtisissä mahtavalla maailmankuululla oopperatalollaan ja kiivettävällä Harbour Bridgellään, josta on uskomattomat näkymät kaupunkiin ja sen kauniille rannoille. Toiseksi suurin kaupunki, Melbourne, on urheilun, shoppailun ja kulttuurin keskus joka luo Eurooppalaisen tunnelman sen Viktoriaanisilla rakennuksilla, ratikkalinjoilla sekä korkealuokkaisilla ravintoloilla.

Cairnsin kautta pääsee Australian suurelle valliriutalle joka on yksi maan kuuluisimmista luonnollisista ominaisuuksista. Se sijaitsee maan koillisosassa ja on kuuluisa maailmalla sen trooppisista hedelmäviineistään ja tarjoaa helpon pääsyn Daintreen sademetsään sekä Cape Tribulationiin.

Maa suorastaan pursuaa luonnonkauneutta ja -ilmiöitä. Pohjoisterritoriolla sijaitsee valtava kalkkikivirakennelma jota kutsutaan Uluruksi. Australian villieläimet ovat yksi sen suurimmista tavaramerkeistä. Kengurut valloittavat jokaisen vierailijan sydämet, mutta myös nokkaeläimet, koalat, dingot ja vallabit sekä vompatit ovat hurmaavia.

Austraalialle kuuluu lukuisia avomerensaaria sekä saaristoja joita suosivat sekä turistit että Australian asukkaat, jotka saapuvat niille lomanviettoon. Tämän ansiosta maan laivaliikenne on koko maan kattava ja kiireinen. Kenties yleisimpiä huviretkiä tehdään Suurelle Valliriutalle, jolle on päivittäisiä yhteyksiä Queenslandistä kun taas Tasmanian välillä kulkee laivoja Melbourneen.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Sealink Kangaroo Island
  • Etsi hinta
 • Rottnest Express
  • Etsi hinta
 • Sealink Rottnest
  • Etsi hinta
 • Rottnest Fast Ferries
  • Etsi hinta
Näytä kaikki lauttaoperaattorit

Reitit ja satamat maassa Australia