Lautta satamasta Formia satamaan Ponza

Italia ja Pontiset saaret yhdistyvät reitillä Formia Ponza, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Laziomar -lautta kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 30 minuuttia samalla kun Laziomar reitti kulkee jopa 11 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 20 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 25 ylitystä viikko reitillä Formia Ponza kohteiden Italia ja Pontiset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Formia - Ponza lauttaoperaattorit

  • Laziomar
    • 14 lähtöä viikoittain 2 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Laziomar
    • 11 lähtöä viikoittain 1 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Formia Ponza

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Formia Ponza on auto ja 2 matkustajaa.

Ponza opas

Ponza on suurin Pontinen saarista, houkuttele saaristo Italian rannikolla Rooman ja Napolin välissä. Siniset vedet ja silmiinpistävät mäkimaisemat, saari on rakastettu säännöllisillä vierailijoilla, jotka yrittävät pitää sen hurman salaisuutena. Saari on kuuluisa sinisistä luolista, joka etruskit loivat. Joukossa ovat käärmeluola ja Roman Gallery, Roman tunneli, joka yhdistää Ponzan kaupungin (nyt suljetulle) isolle hiekkarannalle nimeltään Chiaia di Luna. Saarella on useita arkeologisia raunioita, kuten Egyptin, kanaanilaisten, kreikkalaisten, ja foinikialaisten necropoli rauniot keskellä saarta. Etruskien rauniot ovat sikin sokin saarta sekaisin Roman raunioiden kanssa. Suuri patsas nimeltään Il Mamozio ("Muumio") tai Il Mitreo, eli hiippa tai papin hattu, on 3000 vuotta vanha marmoripatsas ja se löytyi satamasta. Kuvaten paikallista Etrurian konsulia, se on nykyään museossa Napolissa suojamuovin takana, jossa se yhdistyi päänsä kanssa. Se on vanhin tunnettu etruskien patsas ja on erittäin harvinainen.

Lautat Ponzasta lähtevät Napoliin, Terracinaan, Formiaan ja Anzioon; kantosiipialuksia menee myös Anzioon ja Formiaan 75:ssä minuuttissa.