COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Formia - Ponza on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Pontiset saaret lautat sivullamme.

Formia - Ponza lauttaoperaattorit

Lautta satamasta Formia satamaan Ponza

Direct Ferriessillä olemme täysin puolueettomia ja keskittyneitä auttamaan sinua löytämään parhaat hinnat ylityksiin satamasta Formia satamaan Ponza maan Italia ja maan Pontiset saaret välillä nopeasti ja helposti.

Löydä kaikkien lauttaoperaattorien ajankohtaiset aikataulut ja hinnat reitillä Formia Ponza ja vertaile niitä ennen kuin päätät ihanteellisen vaihtoehdon yiltyksellesi.

Hinnan löytäminen ja lautan varaaminen maahan Pontiset saaret ei voisi olla helpompaa. Sinun täytyy vain valita lähtösatama Formia ja tulosatama Ponza vasemmanpuoleisesta valikosta, valita matkustajien määrä ja painaa etsi-nappia!

Ponza opas

Ponza on suurin Pontinen saarista, houkuttele saaristo Italian rannikolla Rooman ja Napolin välissä. Siniset vedet ja silmiinpistävät mäkimaisemat, saari on rakastettu säännöllisillä vierailijoilla, jotka yrittävät pitää sen hurman salaisuutena. Saari on kuuluisa sinisistä luolista, joka etruskit loivat. Joukossa ovat käärmeluola ja Roman Gallery, Roman tunneli, joka yhdistää Ponzan kaupungin (nyt suljetulle) isolle hiekkarannalle nimeltään Chiaia di Luna. Saarella on useita arkeologisia raunioita, kuten Egyptin, kanaanilaisten, kreikkalaisten, ja foinikialaisten necropoli rauniot keskellä saarta. Etruskien rauniot ovat sikin sokin saarta sekaisin Roman raunioiden kanssa. Suuri patsas nimeltään Il Mamozio ("Muumio") tai Il Mitreo, eli hiippa tai papin hattu, on 3000 vuotta vanha marmoripatsas ja se löytyi satamasta. Kuvaten paikallista Etrurian konsulia, se on nykyään museossa Napolissa suojamuovin takana, jossa se yhdistyi päänsä kanssa. Se on vanhin tunnettu etruskien patsas ja on erittäin harvinainen.

Lautat Ponzasta lähtevät Napoliin, Terracinaan, Formiaan ja Anzioon; kantosiipialuksia menee myös Anzioon ja Formiaan 75:ssä minuuttissa.