Laziomar

Laziomar, tai Lazio Regional Maritime, on italialainen lauttayhtiö, joka yhdistää länsi-mantereen Rooman ja Napolin läheiset satamakaupungit Tyrrhenanmeren Pontine-saariin.

Roomassa perustettu yhtiö muutti etelään Pontine-saaria lähemmäksi vuoden 2011 kesäkuussa, kun joukko italialaisia laivayhtiöitä ottivat sen haltuunsa. Nykyään Laziomar tarjoaa moderneilla ja nopeilla aluksillaan yhteyksiä kauniiseen Pontinen saaristoon läpi vuoden.

Laziomar käyttää yhdeksää lauttaa, jotka on sertifioitu italian laivastorekisterin todistuksella. Lautalla voi siis nauttia korkean tason turvallisuudesta. Laivue koostuu kantosiipialuksista, nopeista aluksista ja suuremmista lautoista, joille mahtuu yli 600 matkustajaa ja noin 60 ajoneuvoa.

Laivaston nopein lautta, Monte Gargano, yltää jopa 34 solmun nopeuden, mahdollistaen helpon ja ripeän matkan Formiasta Ponza-saarelle. Uusin lautta Laura rakennettiin vuonna 2009, ja sen sulavaan muotoiluun kuuluu takaosan tilava aurinkokansi.

Tarkastele Laziomar -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Laziomar -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Laziomariä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Laziomar kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit