COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Fullers Ferry

Fullers on yksi Aucklandin johtavista lauttayhtiöistä. Se tarjoaa laajan valikoiman lauttaylityksiä, kierroksia ja vuokra-aluksia Aucklandin satamassa ja Waiheken, Motutapun ja Rangitoton saarilla.

Lautat lähtevät Aucklandin keskustan lauttaterminaalista, joka sijaitsee Aucklandin keskustan ikonisen lauttarakennuksen takana. Fullersin lautat kuljettavat matkustajia useita kertoja päivässä Haurakinlahden halki Waiheke-saaren Matiatia-laiturille. Matka kestää vain noin 45 minuuttia. Matka Home Bayn Motutapuun kestää noin 35 minuuttia, kun taas Rangitoto-laiturin ja Aucklandin välinen matka kestää 25 minuuttia.

Fullersin 11 laivainen laivasto on Aucklandin sataman suurin ja uusin. Lautalta löydät yleensä baarin, Wi-Fi verkon, ilmastoidut ylä- ja alaoleskelukannet, ja joillain aluksilla on näköalakansi.

Fullers johtaa myös Waiheke Bus Companyä, joka toimii Waiheke-saaren saapuvien ja lähtevien lauttojen yhteydessä, sekä tarjoaa lauttapalveluita työmatkalaisille Aucklandin alueella ja sen ympärillä.

Osoitteesta directferries.fi löydät Fullers Ferry aikataulut sekä hinnat ja voit varata Fullers Ferry lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Fullers Ferry vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Fullers Ferry kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit