Fullers 360
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Fullers 360

Fullers on yksi Aucklandin johtavista lauttayhtiöistä. Se tarjoaa laajan valikoiman lauttaylityksiä, kierroksia ja vuokra-aluksia Aucklandin satamassa ja Waiheken, Motutapun ja Rangitoton saarilla.

Lautat lähtevät Aucklandin keskustan lauttaterminaalista, joka sijaitsee Aucklandin keskustan ikonisen lauttarakennuksen takana. Fullersin lautat kuljettavat matkustajia useita kertoja päivässä Haurakinlahden halki Waiheke-saaren Matiatia-laiturille. Matka kestää vain noin 45 minuuttia. Matka Home Bayn Motutapuun kestää noin 35 minuuttia, kun taas Rangitoto-laiturin ja Aucklandin välinen matka kestää 25 minuuttia.

Fullersin 11 laivainen laivasto on Aucklandin sataman suurin ja uusin. Lautalta löydät yleensä baarin, Wi-Fi verkon, ilmastoidut ylä- ja alaoleskelukannet, ja joillain aluksilla on näköalakansi.

Fullers johtaa myös Waiheke Bus Companyä, joka toimii Waiheke-saaren saapuvien ja lähtevien lauttojen yhteydessä, sekä tarjoaa lauttapalveluita työmatkalaisille Aucklandin alueella ja sen ympärillä.

Osoitteesta directferries.fi löydät Fullers 360 aikataulut sekä hinnat ja voit varata Fullers 360 lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Fullers 360 vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.