COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

G&V Line

G & V Line tarjoaa viihtyisiä lauttamatkoja ympäri Kroatiaa ja takaa asiakkailleen koko Kroatian parhaan risteilyelämyksen. Vuonna 1994 Dubrovnikissa perustettu yritys on uudistunut kauttaaltaan vuonna 2013. Nykyisin sillä on kolme alusta ja yli 50 työntekijää, jotka ovat valmiit tekemään lauttamatkastasi unohtumattoman.

G & V Linella on käytössään useita aluksia. Yrityksen pääasiallinen risteilyalus on Antonija, joka on kyllin suuri tarjoamaan kaikki matkalla tarvittavat palvelut reitistä riippumatta. G & V Linen laivasto koostuu katamaraaneista, joilla matkustaminen on miellyttävää kaikissa sääoloissa. Alusten monipuoliset palvelut takaavat tasokkaan ja koko Kroatian parhaan lauttaelämyksen.

Direct Ferriesin kautta löydät parhaat reitit G & V Linen aluksilla parhaaseen hintaan. Tiedot haetaan useista eri lähdöistä ja lippuhinnoista, jotta sinä saat parhaan mahdollisen matkatarjouksen. Varaa matkasi Direct Ferriesiltä nyt ja varmista parhaat lauttaelämykset G & V.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi G&V Line -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi G&V Line -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme G&V Lineiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin G&V Line kaikki reitit