Lautta satamasta Kristiansand satamaan Eemshaven

Norja ja Hollanti yhdistyvät reitillä Kristiansand Eemshaven. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Holland Norway Lines. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 18 tuntia.

Kristiansand Eemshaven matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Kristiansand - Eemshaven lauttaoperaattorit

  • Holland Norway Lines
    • 3 lähtöä viikoittain 18 h
    • Etsi hinta

Kristiansand opas

Kristiansand on kaupunki joka sijaitsee Länsi-Agderin läänissä Etelä-Norjassa. Se on viidenneksi suurin kaupunki Norjassa. Kaupunki on saanut nimensä kuningas Christian IV:n mukaan, joka perusti sen vuonna 1641. Nimen toinen osa, "hiekka", viittaa hiekkaiseen niemeen johon kaupunki rakennettiin. Kristiansand on kesän matkailukohde, joka houkuttelee paljon kävijöitä erityisesti sen eläintarhan, Kristiansand Zoo and Amusement Parkin, ansiosta, joka sijaitsee aivan kaupungin itäpuolella. Tämä on toiseksi suosituin nähtävyys Norjassa, Holmenkollenin jälkeen, ja siellä kävi 925000 kävijää vuonna 2012. Sen eläimiä, joista suurin osa on elää luonnollisessa ympäristössään, on muun muassa susia, tiikereitä, leijonia ja ilveksiä. Eläintarha on auki 365 päivää vuodessa, kun taas huvipuisto on avoinna vain kesällä.

Kristiansandin satamasta on lauttayhteydet Ruotsiin ja Tanskaan, ja se ottaa vastaan miljoonia matkustajia vuosittain. Kristiansandista on kaksi lauttareittiä: Kristiansand Göteborg ja Kristiansand Hirtshals. Palvelut lauttaterminaalissa ovat erinomaisia. Niihin kuuluu ilmastointi, yleisöpuhelimia ja lähikauppa. Sataman tilat ovat hyvät myös liikuntarajoitteisille, pyörätuolilla pääsee liikkumaan helposti ja siellä on myös mukautetut WC-tilat ja puhelimet.