Marlin Lembongan Cruiser

Marlin Lembongan Cruiser, joka perustettiin vuonna 2012, tarjoaa päivittäisiä, nopeita matkoja Kaakkois-Balin Sanurin ja pienen Nusa Penidan koillisrannikolla sijaitsevan Nusa Lembongan saaren välillä Indonesiassa.

Mahtaillen 750 hevosvoiman moottorillaan, Marlin Lembongan Cruiser, johon mahtuu 35 matkustajaa, saavuttaa Lembongan saaren vain 30 minuutissa. Yhtiö tarjoaa myös Balin sisäisiä kuljetuksia.

Laivasta löytyy suuri määrä turvallisuusvarusteita kuten pelastusliivejä -lauttoja sekä -renkaita. Mukana on myös ammattitaitoinen laivamiehistö joka on valmis auttamaan asiassa kuin asiassa. Matkasi aikana voit joko rentoutua aurinkokannella tai alakannen mukavassa matkustamossa.

Upeilla surffaus, sekä snorklaus paikoillaan Lembonganista on kasvamassa nopeasti yksi Balin suosituimmista kohteista. Se tarjoaa myös vaihtelua Balin muille ruuhkaisille lomakohteille, joten se on täydellinen kohde päivämatkoille, jos haluat päästä pakoon väenpaljoutta.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Marlin Lembongan Cruiserin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Lue lisää Näytä vähemmän