Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Sanur lauttasatamaan

  • Sanur majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Sanur lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Sanur majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Sanur lauttapalvelut

Sanur opas

Mitä tehtävää Sanur tarjoaa?

Balista on tullut lyömätön ja vetovoimaisin lomakohde ympäri maailmaa; sen henkeäsalpaava maisema, kauniit rannat sekä kuuluisa yöelämä ovat tehneet siitä mitä merkittävimmän ja maailmankuulun lomasaaren. Sijaiten Balin eteläisessä kärjessä, Sanurin kaupunki tarjoaa rauhallisemman ilmapiirin, joka vetoaa varsinkin lapsiperheisiin sen kirkkailla rannoilla ja lomakohteilla jotka tarjoavat lukuisia korkealuokkaisia ajanviettomahdollisuuksia. Sanurin rannat pysyvät melko hiljaisina vuoden ympäri; Sanur Beach ja Sindhu Beach tarjoavat rennon ja rauhaisan ilmapiirin vihreän luonnon ja puiden lomassa. Sanurin ruuhkaisin alue on sen kauppakatu, JI Danau Tamblingan. Keskikesällä katu täyttyy turisteista ja paikallisista jotka mutkittelevat lukuisissa kaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Kadulla kävellessä on melkein pakollista maistaa Sanurin paikallisia ruokia sen hienoissa ravintoloissa, joissa tarjoillaan tyypillisesti tuoreita, juuri pyydystettyjä mereneläviä.

Mitä liikennemuotoja Sanur tarjoaa?

Voit löytää edullisia vuokra-autoja ja -moottoripyöriä sekä polkupyöriä kauppakadulta. Edullisista hinnoista huolimatta, kaupungin pienen koon ansiosta kävely on myös vaivaton tapa kierrellä kaupunkia.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.