COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Northumberland Ferries

Northumberland Ferries Ltd matkaa kaimasaariensa välillä Itä-Kanadassa, tarjoten matkoja Prince Edward saarilla sijaitsevien Wood -saarien sekä pienen Nova Scotian kylän Cariboun välillä.

Kanadan hallitus perusti yhtiön vuonna 1941, ja nykyään Northumberland Ferries, tai NFL, omistaa kaksi tytäryhtiötä joihin kuuluu myös Bay Ferries Ltd.

NFL operoi kahta suurta matkustaja-alusta nimeltä MV Confederation sekä MV Holiday Island jotka matkaavat Northumberlandin salmen läpi vain viidessä minuutissa. Yhtiö kuljettaa vuosittain lähes 500 matkustajaa.

MV Confederation on jopa 110 metriä pitkä laiva, joka yltää 18 solmun nopeuteen ja voi kantaa 600 matkustajaa, kun taas MC Holiday Islandiin mahtuu 500 matkustajaa ja 150 ajoneuvoa.

Molemmilta aluksilta löytyy kahviloita, ravintoloita sekä lahjakauppoja. Laivojen kannet suunniteltiin maisemien optimaaliseen katselemiseen, ja niiltä voit tarkkailla luonnon eläimiä kuten mursuja ja hylkeitä.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Northumberland Ferries -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Northumberland Ferries -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Northumberland Ferries matkassa