Lautta satamasta Ponza satamaan Formia

Pontiset saaret ja Italia yhdistyvät reitillä Ponza Formia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Laziomar -lautta kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 30 minuuttia samalla kun Laziomar reitti kulkee jopa 11 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 20 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 25 ylitystä viikko reitillä Ponza Formia kohteiden Pontiset saaret ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ponza - Formia lauttaoperaattorit

  • Laziomar
    • 14 lähtöä viikoittain 2 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Laziomar
    • 11 lähtöä viikoittain 1 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Ponza Formia

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Ponza Formia on auto ja 1 matkustaja.

Ponza opas

Ponza on italialainen saari ja suurin Pontinen saaristossa. Saari sijaitsee noin 35 km etelään Cape Circeosta Tyffhenian merellä. Ponzaa pidetään pienemmän mittakaavan - ja halvempana - versiona Caprista, ja sitä suosii rikkaat ja kuuluisat, jotka haluavat pitää matalampaa profiilia lomalla, samoin kuin monet nuoret roomalaiset, jotka vierailla kesäviikonloppuisin. Saaren tärkeimmät asutukset ovat Ponza Porto, sataman ympärillä, ja Le forna, pohjoisessa. Saarella on puhdas ja kirkas vesi, jossa vierailijat uivat rannoilta, kiviltä ja veneistä (voi vuokrata satamasta tai ottaa järjestetyn retken). Ponzassa on joitakin erinomaisia ravintoloita sekä muutamia vaihtoehtoja myöhäisillan juomiseen ja tanssimiseen. Saarella ei ole monia nähtävyyksiä tai monumentteja. Ponzan tärkein vetovoima on sen maisemat, rannat ja tunnelma.

Lautat Ponzasta lähtevät Napoliin, Terracinaan, Formiaan ja Anzioon; kantosiipialuksia menee myös Anzioon ja Formiaan 75:ssä minuuttissa.