Jersey satamaan Guernsey lautta

Jersey ja Guernsey yhdistyvät reitillä Jersey Guernsey, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Condor Ferries reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti samalla kun Manche Iles Express reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 20 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 9 ylitystä viikko reitillä Jersey Guernsey kohteiden Jersey ja Guernsey välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Reitti- ja satamatiedot

Jersey - Guernsey lauttaoperaattorit

 • Condor Ferries
  • 7 lähtöä viikoittain 1 h
  • Etsi hinta
 • Manche Iles Express
  • 2 lähtöä viikoittain 1 h 20 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Jersey Guernsey hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Jersey Guernsey on auto ja 2 matkustajaa.

Jersey Guernsey lautta arvostelut

 • "Pikainen ylitys"

  Olin hämmästynyt klo 15:00 lähtöajasta, kunnes tajusin että laiva oli matkalla Pooleen. Laiva kulki uskomatonta vauhtia ja oli Guernseyssä tunnin sisällä. Ei ongelmia.

  'John' matkusti Jersey (St Helier) Guernsey operaattorilla Condor Ferries

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Condor - Voisi tehdä enemmän..."

  Matkustin Jerseystä Guernseyyn Condorilla. Matka oli suuremmilta osin tapaukseton ja Condorin asenne sopiva. Kuulutukset olivat selviä, ajoitukset aikataulussa ja niin edelleen. Mutta Condorin check-in tiskille muodostui jono. Siellä oli vain yksi henkilö töissä ja vaikka me tulimme ajoissa paikalle tuli meille lopulta hoppu kun me vilisimme laivalle. Viitat laivalle olivat huonot ja meidän piti kantaa suuri käsimatkatavara jyrkkiä portaita. Ei apua eikä hissiä...

  'Timothy' matkusti Jersey (St Helier) Guernsey operaattorilla Condor Ferries

  Lue lisää Näytä vähemmän

Jersey opas

St Helier on Jerseyn saaren pääkaupunki. Saari on suurin kanaalin saarista, jotka sijaitsevat Englannin kanavalla. Jerseyllä on erillinen suhde British Crown muista Crownista riippuvaisista Guernseyn ja Isle of Manin saarista. Se ei kuulu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, ja sillä on kansainvälinen identiteetti erillään Britanniasta, mutta UK:lla on perustuslain mukaan vastuu Jerseyn puolustuksesta. Jersey Museum and Art Gallery on suosittu kohde vierailijoille St Helieriessä. Museo kertoo Jerseyn historian neoliittisesta ajasta nykypäivään. Vierailijat voivat nähdä saaren hienoimpia aarteita esillä, sekä korvaamattoman pronssikauden kultaisen vääntömomentin ja Millaisin kuuluisan muotokuvan ”Lillie Langtry”. Jos haluat jotain hieman rentouttavampaa niin miksi et viettäisi päivää yhdellä Jerseyn ihanista rannoista, tai yhdessä St Helierin monista kahviloista, baareista ja ravintoloista.

Jerseyn satama sijaitsee eteläpäässä saaren pääkaupungissa St Helierissä St Aubinin lahdella. Sataman palveluihin kuuluu useita ravintoloita ja kauppoja, kuten taxfree myymälöitä. Jerseyn lauttaliikenne on kattava ja siellä liikennöi Condor Ferries ja Emeraude Jersey Ferries, säännöllisillä purjehduksilla Ranskaan ja Englantiin sekä Guernseyyn. Kolme lauttayhtiötä matkustaa Englantiin, Portsmouthiin, Pooleen sekä Weymouthiin; yksi reitti St Maloon Ranskan ja muut reitit Guernseyyn.

Guernsey opas

Guernseyn saari sijaitsee Englannin Kanaalilla ja kuuluu Kanaalisaariin. Se sijaitsee noin 50 km länteen Ranskan Normandian rannikolta, mutta saari on Englannin Kruunun hallussa. Saaren rannikko houkuttelee paljon kävijöitä. Siellä on 27 hyvin erilaista lahtea – joillain on pitkä ja suosittu hiekkaranta, toisissa kätkettyjä poukamia, jotka harvoin houkuttelevat matkailijoita. Kaunis etelärannikko on vuorattu upeilla kallioilla ja sitä voi tutkia parhaiten jalkaisin.

St Peter Portin satama on yksi Euroopan kauneimmista ja se tarjoaa mainiot puitteet merimatkustukseen. Lautat Guernseyyn lähtevät pitkin Britannian etelärannikkoa ja matka kestää niin vähän kuin kolme tuntia. Perinteiset lautat kulkevat kaikissa sääolosuhteissa ympäri vuoden Portsmouthista. Matka St Maloon Ranskasan kestää hieman yli kaksi tuntia. On myös kausiluonteisia lauttoja Normandian rannikolle Ranskaan. Olitpa sitten jalka- tai automatkustaja, lautta tuo sinut suoraan saaren pääkaupungin ytimeen.