Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Guernsey lauttasatamaan

 • Autolla

  Saaren koon ansiosta, satamaan on suhteellisen helppo löytää. Guernsey laivat päättyvät St. Peterin satamaan. St. Julians Avenuelta jatka liikenneympyrästä suoraan ja seuraa opasteita satamaan.

 • Bussilla

  Lähin bussipysäkki sijaitsee kaupungin keskustassa, joka on noin 5 minuutin kävelymatkan päässä satamasta.

 • Osoite

  White Rock, St. Peter Port, Guernsey

 • Guernsey majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Guernsey lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Guernsey majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Guernsey lauttapalvelut

Guernsey opas

Guernsey opas

Guernsey on brittiläinen erillisalue Englannin kanaalissa Normandian rannikon edustalla. Se on jaettu 10 pitäjään. Nouseva merenpinta muutti Guernseyn niemenkärjeksi, joka sojotti muodostumassa olevaan Englannin kanaaliin, kunnes Guernseysta ja muista niemekkeistä tuli saaria noin 6000 vuotta eaa. Guernseyn historia alkaa neoliittisen kauden ihmisistä ja Euroopan vanhimmasta ihmisen rakentamasta rakennuksesta. Vuodesta 933 saari oli osa Normandiaa ja muodosti Britannian ja Ranskan välille linkin, joka säilyy normandialaisessa laissa ja sukunimissä sekä paikallisen dgèrnésiaisin kielen muodossa. Vuonna 1204 Guernsey oli Englannin puolella. Cornet-linna rakennettiin torjumaan ranskalaisten hyökkäys ja nykyään sieltä löytyy joitakin saaren parhaita museoita. 1900-luku jätti myös jälkensä, kun saarista tuli osa toisen maailmansodan Atlantin vallia.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.