Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3335 reitillä ja 700 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Guernsey

Guernsey sijaitsee St Malon lahdessa 48 kilometrin päässä Ranskan rannikolta ja 129 kilometriä Englannin etelärannikolta.

Vuodesta 933 saaret olivat osa Normandiaa ja muodostivat Britannian ja Ranskan välille linkin, joka säilyy normandialaisessa laissa ja sukunimissä sekä paikallisen dgèrnésiaisin kielen muodossa.

Saarella eläneen ranskalaisen runoilijan Victor Hugon talo on kiehtova muistomerkki tämän 15-vuotiselle maanpaolle. Hugon luova henki elää näyttelyiden ja esitysten katkeamattomassa sarjassa.

1900-luku jätti myös jälkensä, kun saarista tuli osa toisen maailmansodan Atlantin vallia. Sodan perintönä saarelta löytyy linnoitusten labyrintti sekä kiintoisia museoita, jotka herättävät miehitetyn Britannian arjen henkiin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Condor Ferries
  • Etsi hinta
 • Manche Iles Express
  • Etsi hinta

Guernsey arvostelut

 • "Helpot pari tuntia"

  Mahtava tapa matkustaa, teen sen uudelleen, ensi kerralla menen Jerseyyn.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Todella miellyttävä matka"

  MINULLA OLI TODELLA MUKAVA MATKA POOLESTA JERSEYYN CONDOR FERRIESILLÄ. LASTAUS OLI HELPPO JA NOPEA. AAMUPALA OLI HYVÄ JA KOHTUUHINTAINEN. LAIVA OLI PUHDAS JA SIISTI JA VESSOISTA PIDETTIIN HYVÄÄ HUOLTA SIIVOTEN NE SELVÄSTI SÄÄNNÖLLISESTI. MATKUSTIN YSTÄVÄN KANSSA JA MEILLÄ OLI TODELLA HAUSKAA MUUTAMAN HENKILÖKUNNAN JÄSENEN KANSSA, JOTKA OLIVAT KAIKKI HYVIN AMMATTIMAISIA. HE OLIVAT HYVIN LÄMMINSYDÄMISIÄ MATKUSTAJIA KOHTAAN JA VARMISTIVAT ETTÄ KAIKILLA OLI MIELLYTTÄVÄ KOKEMUS MATKALLA JOKA EI TUNTUNUT KOSKAAN LOPPUVAN HAHAHAHA!!!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Jerseyyn"

  Varauksen teko ja itse matka olivat suoraviivaisia. Ainoa huono puoli oli tupakoitsien alue varattujen istuinten alueen ulkopuolella. Liukuovet paukkuivat taukoamatta. Menomatka oli paljon nautittavampi sillä ilma-meri pelastushelikopterin harjoitukset olivat käynnissä. En usko että se on osa jokaista matkaa.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Portsmouthista Cherbourgiin"

  Matka ei alkanut kovin hyvin. Oli todella vaikeaa löytää oikea sisäänkänyti Condorin lauttaan. Ensin kyltit sanoivat vain "Brittany Ferries", missään ei sanottu "condor". Sitten poistuimme liikenneympyrästä ja tajusimme että olimme rekkojen lastausalueella. Miksi oikean lähtöselvitysalueen pitää olla niin vaikeaa? Oletteko koskaan kuulleet tien viitoista? Matka itsessään oli hyvä. Lautta lähti ja saapui ajoissa. Ruokapalvelut olivat rajallisia ja ylihinnoiteltuja mutta saat vapaasti tuodat omat juomat ja ruoat. Lapsille oli TV mikä oli ihanaa näin pitkällä matkalla. Paluumatkalla ei ollut TV:tä mutta 10-vuotiaani osallistui piirustuskilpailuun ja voitti palkinnon joten hän astui ulos laivasta hymyillen.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Guernsey