Larvik satamaan Hirtshals lautta

Norja ja Tanska yhdistyvät reitillä Larvik Hirtshals. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Color Line. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 45 minuuttia.

Larvik Hirtshals matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Larvik satamaan Hirtshals lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Norja - Tanska lautat sivullamme.

Larvik - Hirtshals lauttaoperaattorit

 • Color Line
  • 14 lähtöä viikoittain 3 h 45 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Larvik Hirtshals hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Larvik Hirtshals on auto ja 2 matkustajaa.

Larvik Hirtshals lautta arvostelut

 • "Hyvää palvelua"

  Hyvää ja sujuvaa palvelua kaikkiaan. Kehityskohteena henkilöstön puuttuminen ruokapaikoissa tapahtuvaan pöytien varaamiseen. Olisi paljon ruokailevia asiakkaita, jotka ostaisivat palveluaita, jos vain olisi vapaita istumapaikkoja. Ikävää, että asiakkaat eivät tätä itse ymmärrä. Useimmissa pöydissä oli takkeja, laukkuja tai nukkujia, ei niinkään ruokailijoita.

  'Tarmo' matkusti Larvik Hirtshals operaattorilla Color Line

  Lue lisää Näytä vähemmän

Larvik opas

Larvik on kaupunki ja satama joka sijaitsee Vestfoldin läänissä Norjassa, noin 105 km lounaiseen Oslosta. Larvik voi jäljittää historiansa takaisin vuoteen 1671, jolloin sen perusti Ulrik Fredrik Gyldenlöve joka oli ensimmäinen Laurvigin Kreivi. Larvikissa on Treschow Estate, jonka omistaa tällä hetkellä Mille-Marie Treschow "Norjan rikkain nainen."Treschow Estate perustettiin vuonna 1820, kun viimeinen Laurvigin Kreivi ajautui konkurssiin. Larvikissa on monia asioita joita tehdä ja nähdä mukaanlukien Galleri Winther, Larvikin taideyhdistys, pronssikauden kaiverrukset Haugenissa, Brunlan Hautaus Alue, Bergin kivikirkko ja Hedrumin maaseudun museo.

Larvikista on päivittäinen lauttayhteys Hirtshalsiin Tanskaan. Lähtöselvitys avataan 2 tuntia ennen lähtöä ja kaikkien matkustajien on oltava valmiina lähtöselvitykseen viimeistään 1 tunti ennen lähtöä.

Hirtshals opas

Jyllannin niemimaan yläosassa sijaitseva Hirtshals on kaupunki ja satama saaren Vendsyssel-Thy rannikolla. Kaupunkion kehittynyt keinotekoisen sataman ympärille, joka rakennettiin vuosina 1919 ja 1931. Vuonna 1925, Hjørringin-Hirtshalsin rautatie avautui ja yhdisti Hirtshalsin sataman Tanskan rataverkkoon. Vuonna 1966 satama laajeni ja siitä tuli yksi suurimmista kalastussatamista Tanskassa. Kalastuksella on suuri merkitys kaupungille ja sen asukkaille, samoin matkailulla ja kesähuviloiden vuokraus. Johtuen lauttayhteyksistä Norjaan, Hirtshalsisn kaupoissa on suuri kävijämäärä, etenkin norjalaisia, jotka shoppaavat pikkukaupungissa ympäri vuoden. Nordsøen Oceanarium on yksi suurimmista akvaarioista Euroopassa ja se löytyy kaupungista. Akvaarion kokoelmassa on yli 70 eri lajia.

Satamasta voi ottaa lauttoja Bergeniin, Kristiansandiin, Stavangeriin, Langesundiin, Larvikiin, Seydisfjorduriin ja Torshavniin.