Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Hirtshals lauttasatamaan

 • Autolla

  Satama on noin 15-20 minuuttia Hirtshalsin keskustasta. Seuraa tietä E39 Hirtshalsia kohti. Saavuttuasi kaupunkiin, seuraa opastuksia satamaan.

 • Junalla

  Color Linen terminaalissa on junalaituri.

 • Bussilla

  Linja-autoasema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä satamasta.

 • Osoite

  Color Line Norgeskajen 2, 9850 Hirtshals, Denmark Fjord Line Nordsøterminalen, Containerkajen 4, 9850 Hirtshals, Denmark

 • Hirtshals majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Hirtshals lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Hirtshals majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Hirtshals lauttapalvelut

Hirtshals opas

Hirtshals lauttasatama

Tunnettu kalastajakylä Hirtshals sijaitseen Jyllannin niemimaalla Tanskan pohjois-kärjessä. Kaupungin elämä keskittyy sataman ympärille Skagerrakin kauniin meren äärelle. Sataman maisemia ja tasaisia smaragdinvihreitä peltoja voi ihailla Hirtshal Fyristä, korkeasta majakasta joka on myös kylän maamerkki. Hirsthalsin terminaali sijaitsee aivan merisataman ytimessä jonka vieressä on Pohjanmeren yli kulkevan rahtitavaran käsittelyyn tarkoitettuja laitureita. Terminaali on suuri auranmuotoinen puupaneloitu rakennus. Palveluihin kuuluu pankkiautomaatteja, kahvila jossa tarjoillaan kuumia juomia (ei lämmintä ruokaa), yleisöpuhelimia, WC-tiloja sekä hissi terminaalin ja laiturit yhdistävään käytävään. Terminaalin edustalla sijaitsee myös pysäköimisalue rajallisilla parkkipaikoilla. Hirtshalsin ostoskeskus sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä satamasta. Tarjolla on myös bussiyhteys läheiselle juna-asemalle josta junat matkaavat Tanskan vanhimpaan kaupunkiin Hjørringiin. Myös E39 moottoritie tarjoaa hyvät yhteydet satamaan ja pois. Sitä pitkin voi saavuttaa alle tunnissa kauniin Aalborgin kaupungin joka sijaitsee joen varrella. Hirtshalsista lähtee laivoja monesti viikossa. Reittejä liikennöi Fjord Line jonka laivat matkaavat pohjoiseen moniin Norjan kaupunkeihin kuten Bergeniin, Stavangeriin, Langesundiin sekä Kristiansandiin (Myös Color Line operoi Hirtshals - Kristiansand reittiä sekä tarjoaa yhteyden Larvikkiin). Pidemmillä Islannin välisillä matkoilla reittejä tarjoaa Smyril Lines jonka laivat matkaavat Seydisfjorduriin, Torshavniin sekä Färsaarille.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.