Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3460 reitillä ja 701 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Tanska

Tanska on yksi Euroopan hienoimmista maista rikkaalla perinnöllään sekä ihastuttavilla maisemillaan. Viikinkien kotina Tanska on kuuluisa sen historiasta sekä arkkitehtuuristaan joka koostuu enimmäkseen vaaleasta puusta ja metallista.

Tanska on itsessään mielenkiintoinen ja kaunis matkakohde, mutta sitä käytetään myös liikenneväylänä muihin Euroopan maihin kuten Saksaan, Norjaan tai Ruotsiin. Sen laivayhteydet tarjoavat myös oivallisia yhteyksiä Färsaarille ja Islantiin.

Tanska muodostuu lukuisista saarista ja vaikka monet sillat ja tunnelit yhdistävät ne helposti, laivat ovat silti suosittu ja mukava liikennemuoto.

Kööpenhamina sijaitsee Tanskan itärannikon suurimmalla saarella, Sjellannilla. Myös suuri tunneli ja Oresundin silta yhdistävät Kööpenhaminan kätevästi Ruotsin Malmöön. Kööpenhaminan rannikon Helsingor tarjoaa lukuisia päivittäisiä ylityksiä Helsingborgiin.

Maansisäiset yhteydet kattavat Alsin, Samsøn, Bornholmin ja Langelandin saaret.

Vaikka Tanskan Jyllannin niemimaa jakaa rajan Saksan kanssa, Saksan itäosista pääsee Tanskan saarille helpommin laivalla. Tällä hetkellä useat laivat operoivat reittejä Rostockin, Mecklenburg-Vorpommernin sekä Gedserin välillä sekä Puttgardenin ja Rødbyn välillä.

Kööpenhamina on Tanskan suosituin kaupunki, jonka nähtävyyksistä suosituin on Tivoli Gardens - suuri huvipuisto joka on toiminut vuodesta 1843 asti ja tarjoaa villiä viihdettä sekä teatterin ja ällistyttäviä näyttelyhalleja.

Kööpenhaminan eläinpuisto on myös suosittujen nähtävyyksien joukossa. Sieltä löytyy eläimiä maailman jokaisesta maanosasta kuten jääkarhuja, elefantteja sekä afrikkalaisia leijonia.

Jyllannissa sijaitseva Billundin taajama, jossa ensimmäiset Legot valmistettiin, omistaa kuuluisan Legolandian. Legolandia on ollut avoinna 60-luvulta lähtien ja houkuttelee vuosittain yli 1.9 miljoonaa vierailijaa. Se tarjoaa yli 40 laitetta joihin kuuluu muun muassa neljä vuoristorataa sekä tunnettu Miniland jossa on monia legoista rakennettuja pienoismalleja erilaisista maisemista, kaupungeista ja rakennuksista.

Muihin suosittuihin nähtävyyksiin ja maamerkkeihin kuuluu Lalandia Billund AquaDome sekä Pieni merenneito patsas Langelinien promenadilla Kööpenhaminassa.

Tanskassa on ruuhkaisinta kesäkausina, joten rauhallisempaa lomaa etsiville parhaimmat ajat matkustaa on syksyllä ja alkuvuodesta.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Scandlines
  • Etsi hinta
 • Fjord Line
  • Etsi hinta
 • Color Line
  • Etsi hinta
 • Stena Line
  • Etsi hinta
Näytä kaikki lauttaoperaattorit

Reitit ja satamat maassa Tanska