COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dodecanese Flying Dolphins

Dodecanese Flying Dolphins, joka tunnettiin ennen nimellä Phoenix Marine, yhdistää turkkilaiset Fethiye- ja Datca-kaupungit Kreikan Dodekanesian saariston Rhodes- ja Symi-saariin.

Dodecanese Flying Dolphins käyttää nopeaa kantosiipialusta nimeltään Aegean Prince, jonka maksiminopeus on 32 solmua. Alukselle mahtuu yli 130 matkustajaa ja on suunniteltu tarjoamaan kattavan valikoiman turvallisuus- ja tietoliikennetarvikkeita, jotka varmistavat nopean, mukavan ja täysin stressittömän matkan.

Dodecanese Flying Dolphinsilla matkustaessa Rhodes-saari, joka sijaitsee vähän yli 17 kilometrin päässä Turkin rannikosta, on vain puolentoista tunnin matkan päässä Fethiyestä, ja tunnin matkan päässä Datcasta. Eloisista festivaaleistaan kuuiluisa kreikkalainen Symi-saarikin on alle puolen tunnin matkan päässä.

Yritys tarjoaa Kreikan nopeimpia lauttaylityksiä, joten Dodekanesian saarien ja lounais-Turkin kuvankauniiden satamakaupunkien välillä hyppely ei voisi olla helpompaa.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Dodecanese Flying Dolphins -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Dodecanese Flying Dolphins matkassa

Operaattorin Dodecanese Flying Dolphins kaikki reitit