Dodecanese Flying Dolphins

Dodecanese Flying Dolphins, joka tunnettiin ennen nimellä Phoenix Marine, yhdistää turkkilaiset Fethiye- ja Datca-kaupungit Kreikan Dodekanesian saariston Rhodes- ja Symi-saariin.

Dodecanese Flying Dolphins käyttää nopeaa kantosiipialusta nimeltään Aegean Prince, jonka maksiminopeus on 32 solmua. Alukselle mahtuu yli 130 matkustajaa ja on suunniteltu tarjoamaan kattavan valikoiman turvallisuus- ja tietoliikennetarvikkeita, jotka varmistavat nopean, mukavan ja täysin stressittömän matkan.

Dodecanese Flying Dolphinsilla matkustaessa Rhodes-saari, joka sijaitsee vähän yli 17 kilometrin päässä Turkin rannikosta, on vain puolentoista tunnin matkan päässä Fethiyestä, ja tunnin matkan päässä Datcasta. Eloisista festivaaleistaan kuuiluisa kreikkalainen Symi-saarikin on alle puolen tunnin matkan päässä.

Yritys tarjoaa Kreikan nopeimpia lauttaylityksiä, joten Dodekanesian saarien ja lounais-Turkin kuvankauniiden satamakaupunkien välillä hyppely ei voisi olla helpompaa.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Dodecanese Flying Dolphins -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Dodecanese Flying Dolphins reitit ja satamat

Operaattorin Dodecanese Flying Dolphins matkassa

Operaattorin Dodecanese Flying Dolphins kaikki reitit