Bodrum
Kos
Lautat maahan Dodekanesian saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Bodrum satamaan Kos

Turkki ja Dodekanesian saaret yhdistyvät reitillä Bodrum Kos, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Sky Marine liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikko, Dentur Avrasya 7 kertaa viikko, Exas Shipping Services 3 kertaa päivä & Makri Travel kulkee reittiä jopa 14 kertaa viikko.

Kohteiden Turkki ja Dodekanesian saaret välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 49 viikko reitillä Bodrum Kos ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Turkki - Dodekanesian saaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Bodrum - Kos?

Lautan ylitysaika Bodrum - Kos on noin 35m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Bodrum - Kos?

Bodrum to Kos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Bodrum - Kos on 67 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Bodrum - Kos?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Bodrum ja Kos välillä. Nämä ovat
  • Sky Marine
  • Dentur Avrasya
  • Exas Shipping Services
  • Makri Travel

Miten voin varata lauttalippuja Bodrum - Kos?

Varaa lautat reitiltä Bodrum kohteeseen Kos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Bodrum ja Kos välillä?

Etäisyys Bodrum ja Kos välillä on noin 10 meripeninkulmaa.

Bodrum opas

Bodrum on kaupunki Muglan läänissä Turkissa. Kaupunki sijaitsee Bodrumin niemimaan etelärannikolla pisteessä, mistä aukeaa Gokovan lahti. Kaupungin muinainen nimi on Halicarnassus of Caria ja se oli kuuluisa Mausoleum of Mausoluksesta, yhdestä maailman seitsemästä ihmeestä. Bodrumin linna, joka rakennettiin 1400–luvulla Hospitaller ritarien toimesta, seisoo sataman yläpuolella. Linnan tiluksilla on Museum of Underwater Archaeology ja siellä pidetään useita kulttuuritapahtumialäpi vuoden.
Jos vierailet Bodrumissa lokakuussa tai marraskuussa, älä jätä Bargilyaa välistä. Bargilyassa, joka ei ole kaukana Bodrumista, voit nähdä paikalliset korjaamassa oliivisatoa. Se on kuin toinen maailma laguunoineen ja ihanine kalaravintoloineen.
Bodrumin risteilysatama on 36km päässä kansainväliseltä Milas lentokentältä ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Satamaan mahtuu kerrallaan ainakin kaksi isoa risteilyalusta ja kolme moottorivenettä. Satamassa on myös kolme lauttalaituria. Satamasta kulkee lauttoja muihin läheisiin Turkin ja Kreikan satamiin ja saarille.


Kos opas

Kreikan Kosin saari sijaitsee kaakkois-Egeanmerellä, etelään Kalymnokselta ja pohjoiseen Nisyrokselta. Kos sijaitsee muinaisella Keramikonlahdella (Kerme Körfezi) vain 3 meripeninkulman päässä Turkin rannikosta ja on kolmanneksi suurin saari Dodekanesian saariryhmässä. Kos on yksi parhaista Kreikan saarista tyypilliseen rantalomaan, ja se oli yksi ensimmäisistä saarista jotka tähtäsivät massaturismiin isossa volyymilla: monia hotelleja on rakennettu rantoja pitkin pitkällä hiekkarannalla. Suhteellisen tasainen maisema on auttanut tekemään pyöräilystä erittäin suositun loma-aktiviteetin ja polkupyörävuokrausmyyntipisteitä löytyy tungokseen asti. Kosin kaupungin yöelämän ja lukuisten rantojen lisäksi saari tarjoaa myös yhden Välimeren parhaista arkeologisista kohteista.

Kosilta lähtee päivittäisiä lauttoja Piraeukselle, muille Dodekanesian saarille, koillis-Egeanmeren saarille ja Turkkiin. Matka tavanomaisella lautalla voi kestää jopa 13 tuntia, riippuen välipysähdyksistä, ja matka highspeed lautalla kestää 5 – 8 tuntia.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Dentur Avrasya 08:30 09:00 30 minuuttia Jokapäiväinen
Makri Travel 08:30 09:00 30 minuuttia Jokapäiväinen
Exas Shipping Services 09:00 09:20 20 minuuttia Jokapäiväinen
Sky Marine 09:00 10:00 1 tunti Jokapäiväinen
Exas Shipping Services 12:00 12:20 20 minuuttia Jokapäiväinen
Makri Travel 16:00 16:30 30 minuuttia Mon, Ke, To, Pe, La, Sun
Exas Shipping Services 17:15 17:35 20 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.