COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Symi (Simi) - Bodrum on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Dodekanesian saaret - Turkki lautat sivullamme.

Symi (Simi) - Bodrum lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 2 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 1 hour 45 min
    • Get price

Lautta satamasta Symi satamaan Bodrum

Dodekanesian saaret ja Turkki yhdistyvät reitillä Symi Bodrum, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Bodrum Express -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia samalla kun Sea Dreams reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 45 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 2 ylitystä viikko reitillä Symi Bodrum kohteiden Dodekanesian saaret ja Turkki välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Symi opas

Pieni Sýmin saari on osa Dodekanesiaa Rodoksen pohjoispuolella Kreikassa. Viime vuosina Sýmistä on tullut ulkomaisten turistien suosikki.


Bodrum opas

Turkin Bodrumin kaupunki sijaitsee Muğlan etelärannikolla Bodrumin niemimaalla. Se tunnettiin muinoin Halicarnassuksena, ja Bodrumissa onkin monia antiikin muistomerkkejä ja raunioita roomalaisten, bysanttilaisten ja ottomaanien ajoilta. Vuosi 353 eaa oli merkittävin aikakausi kaupungin historiassa, kun se oli Carian alueen pääkaupunki. Tärkeä nähtävyys kaupungissa on kuningas Mausoluksen hauta, yksi maailman seitsemästä ihmeestä, joka on rakennettu 100 vuoden kuluessa, ja on nykyään suosittu ulkoilmamuseo. Kaupunki tarjoaa kävijöille monenlaisia luonnon maisemia, kuten upean rannikon ja kauniit lahdet, jossa he voivat nauttia luonnon kauneudesta. Jos käyt Bodrumissa loka-marraskuussa, älä jätä Bargilyaa välistä. Se ei ole kaukana Bodrumista. Siellä voit nähdä paikalliset korjaamassa oliivisatoa. Se on kuin toinen maailma laguunoineen ja ihanine kalaravintoloineen.

Kaupungin satamasta lautat kulkevat kohteisiin Turkissa, Kreikan mantereella ja Kreikan saarilla.