COVID-19 Update Due to exceptional demand relating to Covid-19, and to ensure we help those customers that are sailing in the next 72 hours, we will be closing our customer service phone lines and handling all queries electronically. For any customer service enquiry please use our online contact form. Please note, we will deal with all enquiries based on sailing date priority so bear with us if your sailing is further in the future. We appreciate your understanding and support during these exceptional circumstances.

Kangaroo Island Connect

Kangaroo Island Connect (KIC) on uusi premium, nopea lauttaliikenne mantereen Cape Jerviksen ja Penneshaw ja Kangaroon saaren American Riverin välillä. Mantereen ja saaren välillä on päivittäisiä palveluja, ja ylimääräisiä aikoja lisätään korkeasesongin aikana. Cape Jervisin ja Penneshawin välisen risteyksen kesto on noin 30 minuuttia ja sitten 45 minuuttia Cape Jervisin ja American Riverin välillä.

Viiden minuutin bussikuljetus liikennöi KIC palvelukeskuksen ja KIC lauttaterminaalin välillä ennen jokaista lauttamatkaa ja jälkeen. Nämä kuljetukset vastaavat Kangaroon saaren lähtö- ja saapumisaikoja. Lautta on vain matkustajille, ja se tarjoaa nopean ja ylellisen risteyksen äärimmäisessä viehättävässä ympäristössä. Aluksella on kolme hyttiä, päähytti, hauska lasten hytti ja sitten snoozers-hytti niille, jotka haluavat rauhaa ja hiljaisuutta matkan aikana.

Osoitteesta directferries.fi löydät Kangaroo Island Connect aikataulut sekä hinnat ja voit varata Kangaroo Island Connect lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Kangaroo Island Connect vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Kangaroo Island Connect reitit ja satamat

Operaattorin Kangaroo Island Connect kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit