Martha's Vineyard

Kuinka varaat lautan maasta Martha's Vineyard maahan Yhdysvallat

Maan Martha's Vineyard ja Yhdysvallat välillä on 2 lauttareittiä, yhteensä 63 lauttavuoroa viikossa. Hy-Line Cruises operoi 2 reittiä, Oak Bluffs - Hyannis kulkee 6 kertaa päivässä & Oak Bluffs - Nantucket noin 3 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Martha's Vineyard maahan Yhdysvallat hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Martha's Vineyard Yhdysvallat lauttakartta

Klikkaa karttaa

Martha's Vineyard - Yhdysvallat lautat

Tietoa maasta Yhdysvallat:

Amerikan yhdysvallat on 300 miljoonalla asukkaallaan maailman kolmanneksi suurimman väestön koti. USA koostuu tiheästi asutetuista kaupungeista esikaupunkialueineen ja laajoista asuttamattomista ja luonnonkauniista alueista.
1600-luvulta jatkuneen massamaahanmuuttonsa ansiosta Amerikasta on tullut kulttuurien sulatusuuni. Sillä on tärkeä rooli maailman kulttuurimaisemassa. Se on kuuluisa lukuisista turistikohteistaan, jotka vaihtelevat Manhattanin ja Chicagon pilvenpiirtäjistä Yellowstonen ja Alaskan luonnonihmeisiin sekä Floridan, Hawajin ja Etelä-Carolinan aurinkoisiin rantoihin.