Hy-Line Cruises
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Hy-Line Cruises

Hy-Line Cruises on Yhdysvaltojen Massachusettsissa toimiva perheyritys. Se on toiseksi suurin Cape Codin, Martha's Vineyardin ja Nantucketin välillä toimiva lautta- ja risteilypalvelu.

Yritys perustettiin vuonna 1962 nimellä Hyannis Harbor Tours, ja sitä johtivat veljekset Richard ja Robert Scudder. Heille tärkeimpiä olivat nähtävyyksien kiertoajelut, joita yritys edelleen tarjoaa. Lisäksi Hy-Line Cruises tarjoaa nykyään huippulaadun lauttapalvelun, ja se on äänestetty Nantucketin paikallislehdessä 'parhaaksi laivayhtiöksi' viimeisen 12 vuoden ajan. Alussa yhtiöllä oli vaatimattomasti vain yksi alus ja kolme työntekijää, mutta nykyään Hy-Line Cruises työllistää 350 ihmistä, joista sata työskentelee yhtiölle läpi vuoden.

Yhtiön suurilta, nopeilta katamaraaneilta löytyy ilmainen Wi-Fi, taaten mukavan ja miellyttävän matkan jokaisella kerralla. On myös mainittava, että paikallisten lauttaviranomaisten lakien takia Hy-Line Cruisen lautat kuljettavat vain matkustajia.

Tarkastele Hy-Line Cruises -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Hy-Line Cruises -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Hy-Line Cruisesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Hy-Line Cruises routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.