COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hy-Line Cruises

Hy-Line Cruises on Yhdysvaltojen Massachusettsissa toimiva perheyritys. Se on toiseksi suurin Cape Codin, Martha's Vineyardin ja Nantucketin välillä toimiva lautta- ja risteilypalvelu.

Yritys perustettiin vuonna 1962 nimellä Hyannis Harbor Tours, ja sitä johtivat veljekset Richard ja Robert Scudder. Heille tärkeimpiä olivat nähtävyyksien kiertoajelut, joita yritys edelleen tarjoaa. Lisäksi Hy-Line Cruises tarjoaa nykyään huippulaadun lauttapalvelun, ja se on äänestetty Nantucketin paikallislehdessä 'parhaaksi laivayhtiöksi' viimeisen 12 vuoden ajan. Alussa yhtiöllä oli vaatimattomasti vain yksi alus ja kolme työntekijää, mutta nykyään Hy-Line Cruises työllistää 350 ihmistä, joista sata työskentelee yhtiölle läpi vuoden.

Yhtiön suurilta, nopeilta katamaraaneilta löytyy ilmainen Wi-Fi, taaten mukavan ja miellyttävän matkan jokaisella kerralla. On myös mainittava, että paikallisten lauttaviranomaisten lakien takia Hy-Line Cruisen lautat kuljettavat vain matkustajia.

Tarkastele Hy-Line Cruises -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Hy-Line Cruises -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Hy-Line Cruisesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Hy-Line Cruises reitit ja satamat

Klikkaa karttaa

Operaattorin Hy-Line Cruises kaikki reitit