United States

Vertaile lauttoja maasta Yhdysvallat maahan Martha's Vineyard

Maan Yhdysvallat ja Martha's Vineyard välillä on 2 ferry routes, yhteensä 9 lauttavuoroa päivässä. Hy-Line Cruises operoi 2 routes, Hyannis - Oak Bluffs kulkee 6 kertaa päivässä, & Nantucket - Oak Bluffs joka kulkee 3 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Yhdysvallat maahan Martha's Vineyard hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Yhdysvallat Martha's Vineyard lauttakartta

Klikkaa karttaa

Yhdysvallat - Martha's Vineyard lautat

Tietoa maasta Yhdysvallat:

Amerikan yhdysvallat on 300 miljoonalla asukkaallaan maailman kolmanneksi suurimman väestön koti. USA koostuu tiheästi asutetuista kaupungeista esikaupunkialueineen ja laajoista asuttamattomista ja luonnonkauniista alueista.
1600-luvulta jatkuneen massamaahanmuuttonsa ansiosta Amerikasta on tullut kulttuurien sulatusuuni. Sillä on tärkeä rooli maailman kulttuurimaisemassa. Se on kuuluisa lukuisista turistikohteistaan, jotka vaihtelevat Manhattanin ja Chicagon pilvenpiirtäjistä Yellowstonen ja Alaskan luonnonihmeisiin sekä Floridan, Hawajin ja Etelä-Carolinan aurinkoisiin rantoihin.